Punksquad
Image default
Woning en Tuin

Een schilder in Wijchen nodig?

Mensen, lees hier in deze blog mijn ervaring met de beste schilder van Wijchen (klik hier voor de website)! Sinds een maand is de hele buitenkant van mijn huis weer helemaal mooi dankzij De Schaepmeester. Ik ben enorm blij met het resultaat, iedere keer als ik weer thuiskom dan krijg ik een glimlach op mijn gezicht van hoe goed het eruit ziet. Al het hout is weer van een somber verouderd uiterlijk naar een strak en kleurrijk design veranderd. Het is perfect om zo vlak voor de zomer een huis te hebben wat er goed uit ziet, want je bent immers veel buiten dus kijk je veel tegen je huis aan. De Schaepmeester onderscheidt zich op verschillende vlakken van iedere andere schilder in Wijchen, in deze blog zal ik hier een aantal voorbeelden van noemen.

 

Waarom deze schilder in Wijchen?

De Schaepmeester wordt door velen gezien als de beste schilder van Wijchen en dit is niet zonder reden, er wordt namelijk een constante kwaliteit geleverd. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit verf waardoor de verf ook voor een hele lange tijd op de muren en kozijnen blijft plakken, je bent voor de komende jaren voorzien van een goede verflaag. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan fatsoen, dit is iets wat De Schaepmeester ook hoog in het vaandel heeft staan. Hij vraagt altijd toestemming als hij iets doet waarvan hij denkt dat het mogelijk vervelend kan zijn en hiernaast is hij ook fijn in de omgang, je biedt hem geen kopje koffie aan, maar drinkt er een met hem. Ook past hij zijn werktijden aan jouw wensen aan, dit is erg uniek, want veel schilders hebben bijvoorbeeld geen tijd om in de avond te werken, bij De Schaepmeester is geen enkel tijdstip ongelegen!

 

Tijd voor een likje verf?

Kan uw huis wel een laagje verf gebruiken en bent u dus op zoek naar een schilder in Wijchen? Twijfel dan niet langer en neem contact op met De Schaepmeester. Hij kan gewoon eens bij u thuis langskomen om te bekijken wat mogelijk is, hoe lang het zal duren en hoeveel het zal kosten.