Punksquad
Image default
Woning en Tuin

Veel plezier van onze tuinkas

Wij hebben ontzettend goed advies gehad tijdens onze zoektocht naar een tuinkas die perfect bij ons zou passen en geschikt zou zijn voor onze tuin. In het begin waren wij nog een beetje huiverig over alle mogelijkheden en of een tuinkas wel zou passen bij ons en onze tuin. Ook vroegen wij af in hoeverre het mogelijk was om echt eerlijk advies te krijgen van verschillende bedrijven. Elk bedrijf wilt natuurlijk haar eigen tuinkas verkopen, dit zorgde ervoor dat wij niet goed wisten wie nou echt de waarheid sprak. Van verschillende bedrijven hoorden wij in onze zoektocht namelijk verschillende verhalen. Uiteindelijk zijn wij erachter gekomen dat Buiten-Goed wel de waarheid sprak en dat wij wel op dit bedrijf konden vertrouwen.

 

Professionaliteit op het gebied van tuinkassen

 

In eerste instantie hadden wij helemaal geen verstand van tuinkassen. Hierdoor waren wij best onzeker, omdat wij dus niet wisten wie de waarheid sprak en wat nu echt de beste soort tuinkas was. Via internet zijn wij wel een aantal tuinkassen tegengekomen die erg goed bekend stonden. Deze merken varieerden erg, maar namen als Arkoo en Janssens werden vaak genoemd. Buiten-Goed biedt deze tuinkassen ook aan en dit gaf ons een vertrouwd gevoel. Wij vonden dit namelijk erg goed en gingen ervanuit dat dit liet blijken hoe professioneel Buiten-Goed als bedrijf is. Daarnaast was de communicatie van Buiten-Goed ook erg sterk en kon je erg aan op gemaakte afspraken.

 

Fijne sfeer

 

Na wat contact met Buiten-Goed werden wij uitgenodigd om een kijkje te nemen in de showroom. Wij vonden dit erg fijn, want daardoor konden wij alle tuinkassen in het echt bekijken en zien wat elke tuinkas nou eigenlijk precies inhield. Wij werden erg aangesproken door de kassen van Arkoo. De goede kwaliteit in combinatie met de het mooie design, was voor ons genoeg om ons hier verder op te richten. Ook paste de tuinkas van Arkoo die wij op het oog hadden, perfect in onze tuin.

 

Betrouwbaarheid

Wij zouden een tuinkas van Buiten-Goed zeker aanraden aan anderen en adviseren iedereen om contact op te nemen. Snel zal je merken dat Buiten-Goed erg betrouwbaar is weet waar ze het over hebben!