Punksquad
Image default
Woning en Tuin

Een schuifpui geeft ruimtewinst

Over het algemeen zien we in kleinere huizen dat er een schuifpui wordt toegepast om het contact met uw tuin of terras te vergroten. Uw gevoel ervaart de binnenruimte groter dan deze in werkelijkheid is. Dit alles wordt mede veroorzaakt door een goed geplaatste schuifpui door Schipper Ede, Schuifpuien en Kozijnen. Over het algemeen loopt het glas in een schuifpui tot de onderkant door, hierdoor lijkt de woonkamer over te gaan in de tuin. Dit zorgt voor veel meer ruimtelijkheid. Omdat een schuifpui geen draaicirkel van bewegende delen heeft zoals bijvoorbeeld openslaande tuindeuren wel hebben, hoeft u hier geen rekening mee te houden bij de inrichting van de ruimte.

Een schuifpui zorgt voor meer licht

Naast het ruimtelijke effect dat een schuifpui heeft op de binnenruimte, zorgt deze ook voor een maximale lichtinval in de woonkamer. Door de maximale lichtinval is het aanknippen van de binnenverlichting ook niet zo snel nodig. Extra voordeel is dat in het voor- en najaar uw huis extra warmte genereert door de binnenvallende zonnestralen.

Een schuifpui haalt buiten naar binnen

Vaak wordt er gekozen voor een schuifpui vanwege het beste uitzicht dat u dan krijgt op de achtertuin. Maar heeft u al eens nagedacht over een schuifpui bijvoorbeeld op uw slaapkamer wanneer deze beschikt over een balkon? Lekker ’s morgens na het wakker worden, schuifpui open en genieten van het gekwetter van de vogeltjes die al vroeg in de weer zijn. U haalt zo met een schuifpui ook de natuur naar binnen op uw slaapkamer. En vergroot ook deze ruimte.

Wat kost dat nou? Een schuifpui?

Wanneer uw enthousiasme voor een schuifpui is aangewakkerd, bent u nu vast ook nieuwsgierig naar de prijs van een schuifpui. Wanneer u wilt weten of een schuifpui binnen uw budget past, geven wij u graag een indicatie. Vult u hiervoor het formulier in dat u vindt op onze website. Dan krijgt u van ons een prijsindicatie in uw mailbox. Maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met Schipper Ede Schuifpuien en Kozijnen. Omdat een schuifpui meestal op maat moet worden gemaakt, verschillen de uiteindelijke prijzen van elke schuifpui naar gelang de situatie ter plekke. Aan de hand van uw wensenlijstje kunnen wij dan een exacte prijsopgave geven van de schuifpui zoals u deze wenst. Of u komt langs in onze showroom. Tot gauw!