Punksquad
Image default
Woning en Tuin

Met glas mozaïek creëer je een bijzondere woonruimte

Veel mensen weten niet precies hoe ze hun woonkamer op een mooie, bijzondere en unieke manier kunnen decoreren. Vaak heb je al jaren dezelfde inrichting en misschien nog wel langer dezelfde kleur op de muur. Er komt een dag dat je toe bent aan heel iets anders. Al je meubels er uit voor nieuwe meubels is een mogelijkheid, maar dat brengt nogal wat kosten met zich mee natuurlijk. Een aantal in het oog springende meubels kan je wel vervangen om al snel een andere interieur te creëren. Vervang bijvoorbeeld alleen de bank en/of een grote opbergkast. Maar ook de muren een andere kleur geven, geeft al meteen een heel andere aanblik. Maar wil je het echt goed aanpakken? Ga dan voor glas mozaïek!

Hoe kan je het beste gebruik maken van glas mozaiek?

Natuurlijk hoef je niet meteen je hele woonkamer met glasmozaiek te bekleden om een bijzonder effect te creeren. Een klein gedeelte van de kamer is al voldoende hiervoor. Heb je bijvoorbeeld een open haard? Dan is het een mogelijkheid om de schouw met mozaiek glas te bekleden. Dit ziet er schitterend uit en is snel gerealiseerd. Je hoeft namelijk niet alle tegeltjes apart op de muur aan te brengen. Tegenwoordig heb je namelijk ook mozaiek matjes. Ideaal! Je plakt ze als het ware tegen de muur met een heel aantal rijen tegelijk. Dit schiet lekker op en het mooie is: iedereen kan het! Je hoeft hier niet speciaal iemand voor in te huren.

Geschikt voor iedere ruimte in huis

Je kunt de glas mozaiek in iedere ruimte gebruiken. Je bent uiteraard niet alleen beperkt tot de woonkamer. Ook de hal, badkamer, keuken en zelfs de tuin lenen zich perfect voor het gebruik van glas mozaiek. In plaats van meteen een hele muur (of gedeeltelijk) te bekleden, kun je ook een eigen creatie maken met de tegeltjes. Je hebt ze in allerlei kleuren en hiermee kun je zelf een patroon ontwerpen. Op deze manier creeer je een uniek object dat niemand anders in huis heeft. En geloof ons: je gasten zullen versteld staan!

https://www.topmozaiek24.nl/product-categorie/mozaiek-tegels/mozaiek-tegels-glas/