Punksquad
Image default
Bedrijven

Jongeren zitten door corona meer op sociale mediakanalen

Jongeren zitten door corona meer op sociale mediakanalen maar daar is dan ook wat voor te zeggen. Die Sony Xperia L4 draait overuren. Door de beperking in de sociale contacten omdat je nu nog met maximaal vier personen mag samen zijn en dat je nu niet naar de horeca mag zitten ze meer thuis. Daarnaast komt ook nog eens dat voor een deel van de jongeren de sport ook nog eens deels is weggevallen omdat er geen wedstijden meer zijn en voor sommigen zelfs ook geen trainingen. Het enige wat zij kunnen is nog naar school en af en toe met iemand afspreken om te gaan wandelen bijvoorbeeld.

Er worden mensen vergeten

Maar een groep die wordt vergeten hierbij zijn de jongeren tussen 19 en 25 jaar. Deze groep mag zoals eerder gezegd niet meer sporten en moet of vanuit thuis studeren of vanuit thuiswerken. Dit zorgt ervoor dat zij weinig tot geen sociale contacten meer hebben. De dag van zo iemand ziet er dan ook als volgt uit.

Een dag van een student tijdens corona

Opstaan, ontbijten en verzorgen en vervolgens de PC aanzetten om te beginnen met werk. Dan heb je geluk als je nog een meeting met iemand hebt maar anders zit je de hele dag stil achter je scherm je ding te doen. Dit doe je dan tot de middag dan ga je wat eten en kijk je eens op je Sony Xperia L4 en vervolgens na de pauze begin je weer. Dit doe je dan tot 17 of tot 17:30 en dan is je dag om. Je maakt je wat te eten en je dag is om. Misschien nog wat op de bank liggen of via de PS nog wat online spelen met anderen of alleen en dan begint de volgende dag weer snel dus hup naar bed. De enige momenten van sociale interactie heb je eigenlijk als je boodschappen gaat doen in de supermarkt. Het is eigenlijk jammer dat deze groep mensen zich niet echt laat horen zoals andere groepen het in de samenleving misschien zelfs wel te veel doen. Wij als studenten zitten gewoon thuis de hele dag en betalen daar vervolgens dan ook nog eens een dikke 2.000 euro voor als je niet ergens een vaste baan hebt.

https://www.telefoonhoesje.nl/Sony-Xperia-L4-Hoesjes