Punksquad
Image default
Bedrijven

Hoe je een dinsdagdip kunt bestrijden met natuurlijke stoffen en Befesti

Wil je van je dinsdagdip afkomen? Dan is het verstandig om wat natuurlijke stoffen binnen te krijgen. In deze blogpost gaan we dieper in op welke stoffen de meest effectieve manier zijn om je kater te bestrijden

Vitamine B12

Vitamine B12 is een van de meest effectieve manieren om een festival kater te bestrijden. Deze vitamine helpt je lichaam bij het herstellen na de schade die de stof op je lichaam heeft aangericht. Vitamine B12 kan worden gevonden in voedingsmiddelen zoals vis, melk, eieren, vlees en noten. Je kunt ook extra supplementen slikken als je denkt dat je dagelijkse inname van vitamine B12 niet voldoende is.

Magnesium

Magnesium is ook erg belangrijk wanneer het gaat om het bestrijden van een hangover. Dit mineraal helpt bij het verlichten van spierspanning en vermindert de symptomen van stress, depressie en angst. Magnesium kan worden gevonden in voedingsmiddelen zoals avocado’s, bananen, groene bladgroenten, noten en zaden. Je kunt ook magnesium supplementen slikken als je denkt dat je dagelijkse inname hieronder zit.

Eiwitten

Eiwitten spelen ook een cruciale rol bij het bestrijden van een festival hangover. Eiwitten helpen bij herstel na trauma of fysieke stress, waaronder die veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik of gebruik van verdovende middelen. Het is belangrijk om elke dag voldoende proteïne binnen te krijgen via voedsel of supplementen zoals eiwitpoeder of aminozuren capsules.

Befesti

Al deze bovengenoemde stoffen zijn ook te verkrijgen in een pillenkuur. Befesti is een nieuwkomer op de markt die gespecialiseerd is in het tegengaan van de zogenaamde dinsdagdip. Door hun kuur kom je binnen een paar dagen van het neerslachtige gevoel af dat je overhoudt na een techno festival. Kijk op hun website voor meer informatie.

Conclusie

De bovenstaande stoffen kunnen helpend zijn bij het behandelen van eenzelfde festival hangover – maar laat erop staan dat dit geenszins bedoeld is als medisch advies! Als je lange tijd last hebt gehad van je festival-hangover, raadpleeg dan altijd je arts voor professioneel medisch advies over hoe je hiermee om moet gaan! Maar als je simpelweg op zoek bent naar wat natuurlijk kan helpen met je kater – probeer dan bovenstaande tips! Ze zullen je vast goed doen!