Punksquad
Image default
Bedrijven

5 tips voor het kiezen van goede werkkleding voor de bouw

Heeft u een bedrijf in de bouw? Dan is het kopen van bedrijfskleding lastig. U wilt graag dat uw personeel en collega’s werkkleding hebben die beschermt en comfortabel is. Goede werkkleding voor de bouw zorgt voor een meer werkplezier en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. In dit artikel geven we u vijf tips voor het kiezen van de juiste werkkleding. Zo weet u precies waar u op moet letten bij het maken van uw keuze.

1. Kies voor comfortabele kleding

Bedrijfskleding moet lekker zitten. Kies daarom voor kleding die veel bewegingsvrijheid geeft, maar tegelijkertijd goed beschermt. Ga voor zachte stoffen, die beweeglijk zijn. U bent tenslotte bezig met zware werkzaamheden en moet deze goed uit kunnen voeren.

2. Laat uw kleding personaliseren

Koopt u bedrijfskleding voor de bouw? Laat deze dan direct personaliseren met uw logo. De Hurricane beroepskleding wordt voor u bedrukt of geborduurd, zodat het de unieke uitstraling van uw bedrijf draagt. Dat draagt bij aan de betrouwbaarheid en zichtbaarheid van uw organisatie.

3. Voldoe aan de wettelijke voorschriften

Het is belangrijk dat al uw bedrijfskleding voor de bouw aan de wettelijke voorschriften voldoet. Mensen die in de bouw werken moeten zo veilig mogelijk kunnen werken. Daarom zijn werkschoenen, helm en goed beschermende kleding geen overbodige luxe. Zoek altijd op welke wettelijke voorschriften er voor uw branche en activiteiten gelden. De Hurricane beroepskleding voldoet aan de meeste wettelijke voorschriften.

4. Let op de weersomstandigheden

Denkt u bij het kiezen van werkkleding voor de bouw ook aan de weersomstandigheden? Kies liever voor meerdere soorten bovenkleding, zodat uw medewerkers laagjes kunnen dragen. Zo is het makkelijk om iets uit te trekken of aan te doen. Het is daarnaast belangrijk dat u voor ademende werkkleding kiest. Alle Hurricane beroepskleding is gemaakt van ademende stoffen.

5. Veiligheid gaat voor alles

Natuurlijk denkt u allereerst aan de eigen veiligheid. De kleding moet goed beschermen en stevig zijn. Maar zichtbaarheid is ook heel belangrijk. Kies daarom voor kleding met reflecterende strips, zodat u ook in de schemering zichtbaar bent. Of kies voor een felle kleur, zoals oranje of rood. Zo voorkomt u gemakkelijk ongelukken.

Conclusie: waar moet u op letten?

Gaat u bedrijfskleding voor de bouw kopen? Dan moet u op verschillende aspecten letten zoals:

  • Veiligheid;
  • Zichtbaarheid;
  • Weersomstandigheden;
  • Comfort;
  • Uitstraling.

Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw bedrijfskleding uniek wordt. Bij Hurricane bedrijfskleding hebben we de beste merken bedrijfskleding in huis. Deze bedrukken we graag met uw logo, zodat uw personeel direct herkenbaar is. Hurricane werkt met een in-house drukkerij, waardoor u altijd slijtvaste drukkwaliteit krijgt.