Punksquad
Image default
Kunst en Kitsch

Bezoek deze design winkel voor interieurinspiratie

Wanneer je net bent verhuisd of wanneer je plannen hebt om je woning te verbouwen, wil je natuurlijk inspiratie opdoen voor je nieuwe interieur. En waar kun je dat beter doen dan in een design winkel? Juist! Nergens. Een design winkel in de buurt van Breda waar ze je met open armen ontvangen is Home Heroes. Deze winkel is gevestigd in Zevenbergen, op slechts twintig minuten rijden vanaf Breda. In deze winkel vind je een ruime collectie met zorgvuldig geselecteerde meubels van toonaangevende merken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank of nieuwe eetkamerstoelen, of dat je juist je hele interieur wilt aanpakken: bij Home Heroes ben je aan het juiste adres. Ook voor bijvoorbeeld accessoires of verlichting kun je hier uitstekend terecht.

Vraag de medewerkers van deze winkel om advies

Natuurlijk is het onwijs lastig om de juiste meubels bij elkaar te zoeken en hier een mooi geheel van te maken. Past alles wel goed bij elkaar? En sluiten de meubels ook aan op de kleur van jouw muren en vloer? Dat zijn dingen waar je wel goed over na moet denken. Aangezien dit een nogal ingewikkelde stap is, staan de medewerkers van Home Heroes ook graag voor je klaar met advies op maat. Afhankelijk van je wensen, geven ze drie soorten adviezen:

  • Base advies: voor het leggen van de basis kun je op dit advies rekenen
  • Model advies: er wordt niet alleen geadviseerd maar ook goed meegedacht over een totaalplan
  • Turn-key advies: dit advies is vergelijkbaar met het model advies, maar dit advies komt inclusief budgetbewaking

Maak een afspraak in de winkel

Wil je graag een van de adviezen van de specialisten van deze design winkel in Zevenbergen ontvangen? Dan is het zeker aan te raden om een afspraak te maken in de winkel van Home Heroes. Dit doe je door contact op te nemen met de interieurspecialist. De contactgegevens van deze specialist vind je op de website.

https://homeheroes.nl/