Punksquad
Image default
Zorg

WAAROM ACUPUNCTUUR ONDERGAAN IN AMERSFOORT?

Als u een acupunctuurbehandeling ondergaat in Amersfoort bent u verzekerd van goede resultaten en topkwaliteit. Dit komt omdat al onze acupuncturisten heel ervaren zijn in het vak dat zij beoefenden en zowel nationaal als internationaal de nodige kennis hebben opgedaan en blijven opdoen. Verder is acupunctuur Amersfoort de eerste acupunctuur bedrijf in heel Amersfoort wat u de garantie geeft dat wij zeker wel weten wat wij doen. Verder zijn wij namens het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport toegestaan om het vak van acupunctuur uit te oefenen niet alleen in Amersfoort maar in heel Nederland. Dit is eveneens een garantie voor u dat wij ons werk met de meeste professionaliteit en deskundigheid aan de dag leggen.   

IS ACUPUNCTUUR SCHADELIJK VOOR MIJN LICHAAM? 

Acupunctuur is de niet westerse of wel de Chinese traditionele vorm van geneeswijze. Het is al reeds heel veel eeuwen bekend bij de Aziaten en vooral de chinezen en is de laatste honderd jaren overgekomen naar de westerse wereld waar het een alternatief is voor de westerse geneeskunde. Acupunctuur heeft heden ten dage bewezen heel effectief te zijn voor een hele scala aan acute en chronische aandoeningen. Wij bij acupunctuur Amersfoort werken vooral met naalden maar zo ook met andere niet invasieve middelen. De naalden worden voor en na elke cliënt ontsmet en geplaatst in een sterilisator. Verder moeten wij aangeven dat de naalden de huid niet geheel doorboren waardoor er geen sprake is van bloed of vocht verlies. Wij houden hygiëne hoog in acht en er worden reguliere hygiëne controles verricht door het ministerie van volksgezondheid.   

HOEVEEL KOST EEN BEHANDELING? 

 De behandeling is geheel afhankelijk van de aard van uw klachten. Er zijn verschillende vormen van behandeling die vallen onder de noemer acupunctuur. Bij acupunctuur Amersfoort willen wij u zo veel als mogelijk van dienst zijn. Daarom zijn onze prijzen afgestemd op de markt. Ook onze taak als paramedici binnen de samenleving zijn we heel bewust van. Daarom proberen we een ieder tegemoet te komen. Nadat u klachten bij ons bekend zijn wordt een behandelplan opgezet en krijgt u meteen de prijzen voor de verschillende behandelingen die gepleegd zullen worden.