Punksquad
Image default
Bedrijven

Een trap verven met betonlook verf

Je hoort het wel vaak; onze trap verdient nog wel een make-over! Maar dat kost zoveel geld. Gelukkig is dat niet voor alle opties zo. Een betonlook trap is een mogelijkheid die slechts nog geen € 12,- per m2 kost. Een dergelijke stoere trap wordt gemaakt met betonlook verf, maar hoe maak je nou zo’n trap? Je leest het hieronder.

 

Betonlook trap verven

Om een betonlook trap te kunnen realiseren, dien je onderstaande drie stappen te volgen:

 

Stap 1: primer aanbrengen

Voordat je begint met verven, is het belangrijk om eerst de trap te ontdoen van lijm en andere resten. En dien je eerst de trap licht op te schuren. Als onderlaag voor betonlook verf, dien je primer aan te brengen. Deze breng je aan met een kwast en laat je 8 uur drogen.

 

Stap 2: betonlook verf aanbrengen

Daarna breng je de betonlook verf aan. Dit kun je doen met een kwast en kun je eventueel uitsmeren met een spatel / plamuurmes. Iedere laag betonlook verf moet 4 uur drogen.

 

Stap 3: varnish als beschermlaag aanbrengen

Om de betonlook verf te beschermen tegen slijtage en water, is het aanbrengen van twee lagen varnish. Varnish is een matte beschermlaag. Je kunt varnish aanbrengen met een kwast of roller.

 

Betonlook verf kopen

De betonlook verf is verkrijgbaar in 5 kleuren en in 2 kleuren primers; dit levert 10 kleurencombinaties betonlook verf op. De webshop My Industrial Interior is specialist in het verkopen van betonlook verf. Bij deze webshop kun je gratis samples betonlook verf van alle kleuren bestellen.

https://myindustrialinterior.nl