Punksquad
Image default
Dienstverlening

Slotenmaker Den Haag busje

Iedere slotenmaker bedrijf in Den Haag heeft een of meerdere busjes rondrijden en in het busje zit alles wat een slotenmaker nodig heeft om zijn taak uit te voeren. Het busje zit niet alleen vol met gereedschappen en sloten maar ook verlichting, sensoren en alarmsystemen.

Zo kan de slotenmaker iedere taak uitvoeren zonder terug te hoeven naar het hoofdkantoor. Als er iemand buitengesloten is belt die naar een slotenmaker Den Haag en die sturen vervolgens het dichtstbijzijnde busje naar de klant toe. Zo is het mogelijk om al binnen een kwartiertje bij de klant op locatie te zijn. Ook heeft de slotenmaker genoeg verschillende soorten sloten om nieuwe sloten te monteren bij klanten of om sloten te vervangen. Ook zit er in het busje al de gereedschappen dat nodig zijn om een slot te repareren of een slot open te forceren voor mensen die zijn buitengesloten.

De slotenmaker kan ook inbraakbeveiliging installeren want ook hiervoor hebben ze alles wat er nodig is. Zo kunnen de slotenmakers in Den Haag verlichting met sensoren installeren. Als er iemand dichtbij het huis komt gaat er een fel licht aan. Ze kunnen ook alarm op de deuren en ramen installeren om zo inbraak tegen te gaan.

slotenmakerdenhaag.nl/

slotenmaker-expert.nl/