Punksquad
Image default
Bedrijven

Het belang van Sim Only

Het afsluiten van een Sim Only abonnement brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Door deze voordelen is het dan ook geen verkeerde keuze om voor te gaan. We zien dat er veel mensen zijn die nog niet bekend zijn met deze voordelen, laat staan wat een sim only abonnement eigenlijk inhoudt. Om je hier wat meer over te laten zien kan je hieronder de belangrijkste informatie terugvinden die van belang kan zijn. 

Wat is een Sim Only abonnement eigenlijk? 

Een Sim Only is een veel voorkomend type van een mobiel abonnement dat door telecombedrijven wordt aangeboden. De naam is afgeleid van het idee van bedrijven die ‘standalone’ simkaarten verkopen in tegenstelling tot telefoon-, TV- & internetbundels. Een Sim Only is echter veel meer dan een standalone simkaart. Het is een super prettig pakket waarmee je voor een voordelige prijs gebruik kunt maken van het internet. Dit zorgt ervoor dat je niet meer de hoofdprijs hoeft te verwachten voor het internetten. Lees meer over sim only in dit artikel.

De voordelen van een Sim Only

Een groot voordeel van een Sim Only is dat het erg eenvoudig is om te gebruiken. Het duurt meestal minder dan 5 minuten om een Sim Only af te sluiten voor je mobiele telefoon. Dit zorgt ervoor dat je hem echt makkelijk af kunt sluiten. Het is een veel voorkomende misvatting dat Sim Only abonnementen alleen voor een vaste periode van 1 tot 2 jaar beschikbaar zijn. Telecombedrijven bieden flexibele contracten waarmee je je maandelijks kunt abonneren. Als je kiest voor een maandabonnement heb je geen extra verplichtingen meer als je besluit je abonnement te beëindigen. Je hoeft alleen maar te letten op de opzegtermijn. Deze bedraagt meestal 30 dagen, een Sim Only abonnement is dus ontzettend flexibel.