Punksquad
Auto's en Motoren

De reclamewagen, een rondrijdende reclamezuil

Reclamewagen huren

Tegenwoordig ziet u het vast steeds vaker, een logo van een bedrijf op een auto. Dit doen mensen om reclame te maken voor desbetreffende bedrijf. Eigenlijk rijdt een gemiddeld persoon bijna elke dag auto, op die manier komt u ook de meeste mensen tegen en bereikt u dus meer mensen. Wanneer u zelf liever niet op uw eigen auto reclame voor uw bedrijf wilt maken zijn er nog meerdere mogelijkheden om toch reclame te maken via een mobiele billboard. Door bijvoorbeeld een reclamewagen te huren. Hierdoor brengt u toch de boodschap over aan potentiële klanten. Doordat het op een auto zit die u huurt kunt u het op elk gewenste locatie neerzetten of er mee rondrijden met uw reclame-uiting erop. Het is een echte eyecatcher wanneer u de reclame op de juiste manier erop plakt en de juiste kleuren gebruikt. Het is perfect voor korte promoties. Ook voor bijvoorbeeld op een beurs om de auto neer te zetten. Het gebeurd tegenwoordig vaak. Er zitten vele voordelen aan, bijvoorbeeld:

–          Een reclamewagen is flexibel inzetbaar waardoor uw boodschap brengt waar u de mensen wilt aanspreken op de manier die u wilt

–          Een reclamewagen heeft naast de tv het grootste bereik dan welk reclame medium dan ook

–          Het gemiddelde bereik is ongeveer een half miljoen per week

–          Het is overal inzetbaar

Voordelen reclamewagen 

Zoals u ziet kunt u dus vele kanten op met een reclamewagen. Online zijn er bedrijven te vinden die dit verhuren aan bedrijven. U kunt dus ook altijd er weer vanaf komen en komt er niet mee te zitten dat u de auto moet verkopen wat misschien niet altijd lukt. Een reclamewagen is een simpele oplossing om aan een groot publiek te laten zien wie u bent, wat u doet en waar u zit.

 

https://tinttotaal.nl/ons-aanbod/promotiemateriaal/mobiele-billboard/