Punksquad
Image default
Auto's en Motoren

123-theorie biedt professionele hulp voor het aanleren van auto theorie

Wil jij professionele hulp krijgen bij het aanleren van de auto theorie en het liefst ook nog lekker snel klaar zijn? Dan is 123-theorie het adres voor jou! Wij leren jou de theorie in 1 dag aan en zorgen ervoor dat je dezelfde dag het CBR examen kunt maken. Hoe we dat doen? We leggen het hier uit.

Onze cursus is anders, uniek en werkt echt!

Iedere theoriecursus wordt verzorgd door één van onze goed opgeleide en ervaren docenten. Zij weten alles van auto theorie. Ze kunnen jou er niet alleen alles over vertellen, ze kunnen het jou ook nog eens onwijs goed aanleren. En dat allemaal zonder boeken. Want die dikke auto theorieboeken vinden wij maar saai. Bovendien hebben veel mensen moeite met het leren uit boeken.

Daarom doen wij het helemaal anders. In een klassikale les krijg jij alle uitleg over de theorie die je moet kennen om het CBR examen succesvol te kunnen maken. We leren je ezelsbruggetjes en geven je handige tips, trucjes en geheugensteuntjes waarmee jij alle lesstof goed zal onthouden. Uiteraard mag je tijdens de uitleg op elk moment vragen stellen.

Als de theorie er bij iedereen al goed in zit gaan we oefen examens maken. We laten je oefenen met examens die precies hetzelfde in elkaar zitten als de examens bij het CBR. Hierdoor zijn de verschillende vraagstellingen en het soort vragen voor jou straks geen verassing meer. En ook de instink vragen haal jij er straks op het echte examen zo uit.

Kan iedereen de theoriecursus van 123-theorie volgen?

Ja, iedereen vanaf een leeftijd van 17,5 jaar kan bij ons de auto theoriecursus komen volgen. Ook mensen met ADHD, dyslexie, taalachterstand  of faalangst zijn meer dan welkom bij ons.

Zelfs voordat je überhaupt met je rijlessen bent begonnen kan je al meedoen met onze cursus om alvast je theoriecertificaat binnen te slepen. Want je kan hem maar alvast hebben, toch? Dan is het wel belangrijk om te weten: hoe lang is autotheorie geldig? Het auto theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Je hebt dus tijd zat om het praktijk gedeelte te halen voordat je theoriecertificaat verlopen is.

https://www.123-theorie.nl/