Punksquad
Image default
Auto's en Motoren

Autoverhuur de Mulder helpt bij de import van je auto

Een auto kopen kun je in het buitenland doen. In het buitenland kun je namelijk vaak kiezen uit een groter aanbod. Niet alle modellen zijn namelijk in Nederland verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat mensen dus naar het buitenland gaan kijken. Ook tweedehands autoverkopers kijken naar het buitenland. Zo kan het zijn dat ze je een ‘echte’ Nederlandse auto verkopen. Achteraf blijkt dan dat deze toch is geïmporteerd uit het buitenland. Dit zorgt ervoor dat je auto dan minder waard wordt.

Kopen in het buitenland

Door zelf al in het buitenland te kijken bespaar je je deze ellende en natuurlijk aardig wat geldt. Want als jouw auto in het buitenland staat. Dan is die in Nederland niet te krijgen. Zo zijn bijvoorbeeld veel Duitse automerken in hun geheel beschikbaar in Duitsland. Elk model wordt daar namelijk vaak op de markt gebracht. Dit zorgt ervoor dat je dus alleen uit Duitsland zo’n auto kunt kopen.

Invoer en autoambulance

Let er dan ook op dat je kosten moet betalen voor de invoer van de auto in Nederland. Zo zal deze opnieuw door de algemene periodieke keuring moeten. Dus je moet er aan denken dat je extra kosten hebt. Daarnaast moet je de auto natuurlijk naar Nederland halen. Daar heb je een autoambulance voor nodig. Deze kun je bijvoorbeeld halen bij autoverhuur de Mulder. Bij autoverhuur de Mulder hebben ze een auto voor een grote of een kleine auto. Zo kun je deze zonder de verzekering in Duitsland te betalen meenemen naar Nederland. Bovendien hoef je de auto dan ook in Nederland niet te verzekeren als je hem meteen laat keuren door de RDW. Het op tijd regelen van al deze dingen is natuurlijk wel van belang.

 

https://autoverhuurdemulder.nl/