Punksquad
Image default
Bedrijven

Zo geef je jouw telefoon een persoonlijke ‘’touch’’

Telefoons zijn er in alle vormen en maten en daarbij zijn er ook ontzettend veel merken. De grootste telefoonmerken blijven iPhone en Samsung. Om nu net jouw iPhone 12 meer bijzonder te maken dan die van jouw vriend of vriendin zijn er veel verschillende soorten telefoon hoesjes.

Om jouw telefoon zowel een persoonlijke ‘’touch’’ te geven als een trendy stijl, zijn onderstaand de trends weergegeven als het gaat om telefoon hoesjes.

Transparantie

In het begin van het smartphone imperium waren de telefoons nog vaak zwart of wit van kleur. Tegenwoordig zijn telefoons te verkrijgen in veel verschillende kleuren zoals, blauw, groen, rood, roze et cetera. Om deze mooie kleur niet te verbergen achter een hoesje is er de transparante cover. Deze zien we op dit moment veel en daarom kan dit gezien worden als een trend.

Hoesje en portemonnee: flip-cover

Dit hoesje heeft zowel de functie om jouw telefoon volledig te beschermen als ook de functie om al jouw pasjes in kwijt te kunnen. Met dit hoesje heb je alles wat je nodig hebt altijd bij je: je telefoon en je portemonnee.

Duurzame telefoon hoesjes

Nu het milieu steeds belangrijker wordt, spelen makers van telefoon hoesjes hierop in, door hoesjes te maken van gerecycled kunststof of hoesjes van hout. Dit soort hoesjes zie je vooral terug komen bij de jongere generaties, omdat zij meer met duurzaamheid bezig zijn dan oudere generaties.

Hoesje met een koord

Het telefoon hoesje met koord wordt veel gezien als een modetrend, omdat deze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, maten soorten. Door de verschillende koordmogelijkheden kun je deze altijd matchen met je outfit. Daarbij is je telefoon ook altijd binnen handbereik, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je telefoon kwijtraakt.

Glitter

Een andere trend is een telefoon hoesje met veel steentjes of glitters op het hoesje. Ook zijn er veel gemarmerde hoesjes met luxe kleuren, zoals goud, zilver of rosé goud. Uiteindelijk is het belangrijk om je eigen stijl te volgen. Je hoeft natuurlijk niet altijd mee te gaan met een trend.

https://www.telefoonhoesje.nl/