Punksquad
Image default
Beauty en verzorging

Een nieuwe jij creëren

Bij de fijne schoonheidssalon in Heesch kun je terecht voor een make-over waarbij de focus ligt op je make-up. Wij hebben namelijk collega’s die visagiste zijn en zij kunnen je volledig omtoveren. Ze weten alles van de nieuwste trends, maar kunnen ook goed luisteren naar jouw wensen. Als je binnenkort een feestje hebt, zoals een verjaardag of bruiloft, is het leuk om er extra mooi uit te zien. Als je zelf niet zo goed bent in make-up of als je het gewoon lekker vindt om het eens aan een ander over te laten is het een goed idee om een bezoekje te brengen aan de schoonheidssalon in Heesch.

Voor iedereen

Wat goed is om te weten is dat de schoonheidssalon in Heesch alle producten heeft voor elke huidskleur. Helaas komt het vaak voor dat voor mensen met een zwarte huid niet genoeg producten zijn en dat ze dan zonder of met een veel te lichte foundation de deur uit gestuurd worden. Dit is bij ons absoluut niet het geval. Wij hebben foundations voor letterlijk elke huidskleur. Ook wat betreft andere producten zit het helemaal goed, bijvoorbeeld om te contouren. Wij bieden een veilige ruimte aan voor iedereen, ook voor dikke mensen of mensen uit de LGBTQ community. Een goed gevoel geven vinden wij erg belangrijk.

Wees eerlijk

Je kunt van te voren aangeven bij de visagiste hoe je eruit wil gaan zien. Ga je voor een neutrale look of hou je wel van iets wat meer extreem is? Bespreek met haar wat jij mooi vindt en eventueel hoe je het zelf altijd doet. Wees ook eerlijk als er iets gebeurt wat je niet zo mooi vindt, dan kan dat aangepast worden. Loop dus niet weg uit de schoonheidssalon in Heesch voordat je tevreden bent met het resultaat. Wij vinden het geen probleem om wat aan te passen als je ergens niet echt blij mee bent. Gelukkige klanten naar huis sturen is ons enige doel.