Punksquad
Image default
Beauty en verzorging

De shampoo bar en de sportwereld

Leuke shampoo bars kopen zijn bijzonder sportief ingesteld en het komt geregeld voor dat een shampoo bar het goud wint op de Olympische Spelen. In vrijwel elke sport kom je wel een shampoo bar tegen, behalve bij zwemmen, waterpolo en waterhandbal. Eigenlijk bij elke sport dat gespeeld wordt in een zwembad. Dat heeft te maken met het feit dat een shampoo bar niet echt goed tegen water kan. Want als een shampoo bar met water in aanraking komt, gaat hij schuimen. Nu is dat niet zo’n ramp, maar heeft wél als bijkomend nadeel dat de shampoo bar kleiner wordt.

Enkele voorbeelden van shampoo bars die goud wonnen

Bij de Olympische Spelen in Amsterdam in 1928 waren de shampoo bars in ruime meerderheid als het om Olympisch goud ging. Zo won de shampoo bar Bamboe goud op de honderd meter hardlopen, op de tweehonderd meter hardlopen en op de driehonderd meter hardlopen. Bij poolstok springen kwam de shampoo bar Roos als beste uit de bus. En bij discus werpen versloeg shampoo bar lavendel alle tegenstanders met het grootste gemak. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van shampoo bars die succesvol waren in de sportwereld. Ook in de ruitersport doet de shampoo bar het over het algemeen erg goed.

De toekomst van de shampoo bar in de sport

Daar elke shampoo bar een sportieve instelling heeft en veel van sporten houdt, kunnen wij gerust aannemen dat de Olympische Spelen weer kampioenen onder de shampoo bars gaat opleveren. Wij hebben onze aandacht vooral gevestigd op de shampoo bar Kokos, daar deze shampoo bar echt enorm uitblinkt in ver springen. Bij de vorige Spelen won deze shampoo bar goud met een sprong van maar liefst 10 meter! Wij hopen dan ook dat de Olympische Spelen dan ook gewoon doorgaan en niet worden uitgesteld door dat vervelende virus dat Corona heet.