Punksquad
Image default
Vervoer en transport

Extra luxe voor de reis

Een leuke koffer versturen naar het buitenland is één van de dingen die moet gebeuren als u op vakantie gaat met het vliegtuig. Als je met de auto gaat dan neem je je spullen namelijk meestal mee in de kofferbak of misschien op de achterbank. Wanneer je met het vliegtuig reist kunt je niet al je bagage naast je kwijt, daarmee zou je andere mensen storen en daarnaast zorgt het voor nog minder ruimte voor je benen. Het voordeel van een koffer versturen naar het buitenland is dat de koffer al op de plaats is waar jij gaat overnachten voordat je aankomt op het vliegveld.

Geen gestress, wel overleg

Je hoeft dus niet zelf met zware spullen te gaan slepen, dat wordt voor je gedaan. Er zijn een aantal dingen die wij moeten weten. Het belangrijkste is hierbij het gewicht van de koffer en het formaat van de koffer. Dan weten wij hoeveel ruimte we vrij moeten houden in het vervoermiddel. Als het gaat om meerdere koffers dan moet dit ook doorgegeven worden. De prijs is hier ook van afhankelijk, dus dit gaat in overleg. Dit wordt wel besproken voor het vertrek, zodat alles vaststaat en beide partijen akkoord gaan. Als je je koffer hebt verstuurd naar het buitenland dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Handig en relaxed

Het voordeel van je koffer versturen naar het buitenland is dat het je ontzettend veel kosten bespaart. Voor wie wel eens met het vliegtuig heeft gereisd weet hoe duur het is om je bagage mee te nemen. Daarnaast mag er heel veel niet mee en is er vaak gedoe met controleren, dit is bij ons niet. Wij controleren kort de koffers en verder mag alles wat legaal is mee. Wij vervoeren de koffers daarnaast vele malen goedkoper. Het is dus echt slim om voor ons te kiezen. Wij staan graag voor je klaar en doen ons werk met plezier.