Punksquad
Image default
Beauty en verzorging

Het geheim van mooie lippen en lange wimpers!

De hele dag mooie lippen met de Moodmatcher!

Fran Wilson Moodmatcher is een verzorgende lipstick die bij iedereen uniek kleur laat zien! De lippenstift past zich aan aan de kleur van jouw lippen en zorgt binnen enkele minuten voor een persoonlijke tint die perfect bij jou past. Tevens is de Moodmatcher een verzorgende en hydraterende lipstick (vitamine E en Aloë Vera).

De lipstick heeft een houdbaarheid van wel 12 uur is veeg vast en vervaagd niet dus ook nog is kissproof! Verkrijgbaar in 6 metallic looks en 6 Luxe looks Gebruik: breng de lippenstift aan op je lippen en na enkele minuten zal de kleur zich aanpassen aan je huid. Prijs per stuk bedraagt slechts €9,50 met keuze uit diverse kleuren in onze webshop.

Wil jij graag mooie lange wimpers zonder wimper extensions?

Dat kan met het Super Lash serum. De nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw?

Super Lash bevat een groeifactor die jouw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

Als je elke avond Super Lash aanbrengt krijg je binnen 4 weken niet alleen langere wimpers. Je wimpers worden ook voller, dikker en donkerder! Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. Je gebruikt Super Lash vier weken elke avond. Daarna kun je 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kun je het serum weer gaan gebruiken. Eén flacon is voldoende voor 3 maanden. Bestel de serum online voor slechts € 49,95

Bekijk het effect van de moodmatcher lipstick in het echt via onderstaande video

 

https://byourselfshop.nl