Punksquad
Image default
Architectuur

Maak als projectontwikkelaar kennis met BIM-modelleren

Heeft u wel eens gehoord van BIM-modelleren? Deze methode, voluit Bouwkundig Informatie Modelleren, wordt steeds vaker toegepast bij de begeleiding van bouwprojecten. Een bouwkundig adviesbureau in de omgeving van Amersfoort en Amsterdam maakt er gebruik van om het project nauwgezet te kunnen volgen. Met behulp van BIM kan er precies worden berekend hoeveel bakstenen, hout, beton en staal er nodig is om een project te kunnen realiseren. Deze informatie is voor u als projectontwikkelaar natuurlijk essentieel. Hiermee kunt u uw inkoop regelen en ervoor zorgen dat materialen tijdig en tegen de beste prijs worden geleverd. Want ook voor de planning is dit systeem een zeer handig hulpmiddel.

Steeds meer bouwadviseurs maken gebruik van moderne technieken

De techniek staat niet stil. Hier maakt ook bouwkundig adviesbureau Kiewiet Bouwadvies uit regio Amsterdam gebruik van. Het BIM-modelleren is hier een goed voorbeeld van. Met dit systeem kan er niet alleen efficiënter worden gebouwd, ook voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties is BIM een graag toegepaste methode. Er kunnen gemakkelijk bestektekeningen en andere bouwkundige tekeningen worden aangeleverd. Hiermee kan een renovatie worden uitgevoerd omdat de maten beschikbaar zijn alsmede de bij de bouw gebruikte materialen.

Welk bedrijf is de beste partner voor mijn bouwproject?

 Als u gaat bouwen in regio Amsterdam en Amersfoort, dan is het belangrijk om een goed en betrouwbaar bouwkundig adviesbureau aan uw zijde te hebben. Kiewiet Bouwadvies, een bouwkundig adviesbureau in de nabije omgeving van Amsterdam, is zeker het overwegen waard. Dit bedrijf heeft ruime ervaring in het begeleiden van bouwprojecten. Zij gebruiken ook al geruime tijd BIM-modelleren. Hierdoor kan uw bouwproject tot in detail worden begeleid en gestuurd. U heeft er bij wijze van spreken geen omkijken meer naar. Het ontzorgen van de opdrachtgevers staat bij Kiewiet Bouwadvies dan ook hoog in het vaandel. U kunt direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, de contactgegevens zijn op de website te vinden.