Punksquad
Image default
Architectuur

Creëer sfeer in uw restaurant of lounge met een MCZ pelletkachel

Niet alleen thuis maar ook in de lounge van uw hotel of in uw restaurant komt een MCZ pelletkachel prima van pas. Wilt u uw gasten de juiste sfeer aanbieden tijdens het diner of een ontspannen avond, laat dan een MCZ pelletkachel plaatsen in uw restaurant of in de lounge van uw hotel. Hiermee creëert u een gezellige sfeer die uw gasten zeker zullen waarderen. Het stoken van een pelletkachel is heel eenvoudig en zeker niet arbeidsintensief. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u of uw personeel voortdurend de kachel in de gaten moeten houden om te zien of het nog wel goed gaat met het verbranden van de pellets.

Een pelletkachel is vooraf automatisch in te stellen

U kunt de MCZ pelletkachel vooraf instellen. Vul het reservoir met pellets en schakel de kachel in. Vervolgens gaat de rest helemaal vanzelf. De kachel gestookt met pellets verspreidt een heerlijke warmte die urenlang blijft hangen. U gebruikt hiermee ook nog eens een zeer duurzame manier van verwarming. Als uw hotel of restaurant staat voor duurzaamheid en u wilt staan voor een zo milieuvriendelijk mogelijke bedrijfsvoering, dan past een pelletkachel daar prima bij. Bij Ambianza u direct uw pelletkachel bestellen en deze door hun vakmensen laten installeren.

Kies voor aangename warmte voor uw gasten én uw eigen personeel

Als u voor aangename warmte voor uw gasten en uzelf wilt kiezen en u wilt daarnaast een duurzame oplossing, dan is een MCZ pelletkachel een uitstekende keuze. U doet hiermee een duurzame investering waar u vele jaren plezier van heeft. De pellets, samengeperste korrels zaagsel van zachthout of hardhout, kunt u gewoon online bestellen en bij uw bedrijf laten bezorgen. Zo kunt u op ieder gewenst moment uw MCZ pelletkachel aansteken en genieten van de heerlijke en langdurige warmte die deze verspreidt.

https://www.ambianza.nl/