Punksquad
Image default
Architectuur

Huis meer waarde met een serre

Wanneer je een huis koopt is het niet alleen een plek om te wonen maar het is ook een investering in de toekomst. De waarde van een huis neemt immers toe naarmate de jaren voorbijgaan en als er niks geks gebeurd kun je het later voor veel meer geld verkopen. Je kunt ook de waarde van het huis flink laten stijgen door diverse toevoegingen zoals een serre bijvoorbeeld.

Door een kleine investering in serres kun je de waarde van het huis flink laten stijgen en deze stijging zet natuurlijk door. Na het bouwen van de serre krijgt je huis meer waarde en de waardestijging zet door naarmate de jaren verstrijken. Tenzij de huizenmarkt inklapt worden huizen steeds meer waard en zelfs na zo een klap aan de huizenmarkt herstelt het weer. We hebben in 2007 zo een klap gehad en nu is de huizenmarkt alweer flink op weg omhoog. Huizen zijn nu duurder dan ooit.

Investeren in je huis is dan ook altijd een goede keuze want je investeert in de toekomst. In beton en steen investeren is verstandig omdat het niet zomaar kan verdampen zoals aandelen of geld. Je hebt altijd een huis nodig en andere mensen ook.