Punksquad
Image default
Vervoer en transport

Luchthaven Lelystad Airport ook met de taxi bereikbaar

Luchthaven Lelystad Airport ook met de taxi bereikbaar

Als je op een korte werktrip gaat, is het handig als je snel op het vliegveld kunt zijn. Tijd is geld, zoals de welbekende uitdrukking luidt, en helemaal als je voor een baas werkt is het prettig als je niet te veel tijd kwijt bent met nutteloze zaken waar je geen geld mee kunt verdienen. Reistijd is vaak een hoge kostenpost voor directeuren, waardoor ze het erg waarderen als je die zo laag mogelijk houdt. Dat maakt het ook zo belangrijk dat de nieuwe luchthaven Lelystad Airport goed bereikbaar is met de taxi. Er zijn namelijk door de eigenaren van Lelystad Airport een aantal taxidiensten opgezet waarmee reizigers van en naar het vliegveld gebracht kunnen worden. Die taxidiensten vallen onder het bedrijf Lelystad Airport, wat betekent dat ze heel andere bedragen rekenen dan particuliere taxibedrijven doen.

 

Lage kosten

Een taxidienst die enkel in dienst rijdt van een bepaald bedrijf, hoeft geen extra winst te draaien om te kunnen blijven bestaan. Helemaal bij een bedrijf zoals Lelystad Airport, waar dagelijks ontzettend veel reizigers heen gaan, kan er genoeg geld verdiend worden om te blijven bestaan zonder al die kosten door te hoeven rekenen aan de passagiers. Wat daar ook een rol bij speelt, is dat het bedrijf de taxidienst kan helpen, mochten er toch financiële problemen ontstaan. De dienst is immers ook van groot belang voor het overkoepelende bedrijf. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor reiskosten die snel hoog oplopen.

 

Doorwerken

Wat als medewerker van een groot, druk, internationaal bedrijf van belang is, is dat je altijd door kunt werken. Zeker als je bezig bent met een grote opdracht of het aannemen van een nieuwe klant, moet je altijd goed bereikbaar zijn. Ook daarom is de taxidienst van Lelystad Airport zo handig; in een taxi kun je natuurlijk altijd doorwerken. Je hoeft immers niet zelf te rijden, waardoor je gewoon kunt blijven bellen en typen op je laptop. Daarnaast heeft de chauffeur geheimhoudingsplicht, wat van een taxi een kantoor op wielen maakt. Als je op businesstrip gaat, is de keuze voor het vliegveld nu dus snel gemaakt; kies gewoon voor Lelystad Airport, dan kun je blijven werken en kost je je baas niet te veel geld.