Punksquad
Image default
Dienstverlening

Kan ik voor een dichtgevallen deur de slotenmaker uit Delft contacteren?

Niks is vervelender dan de sleutels binnen vergeten en de deur dicht laten vallen. Heb je niemand in je omgeving die de sleutels heeft en de deur weer voor je open kan maken? Natuurlijk is dat vervelend en je wilt ook niet uren wachten tot je er weer in kan. Je kunt hiervoor direct contact opnemen met de slotenmaker uit Delft. Woon je in Delft? Dan zijn zij binnen 30 minuten bij je en kunnen zij je weer naar binnen helpen. Het kan wel zo zijn dat tijdens het openen van de deur het slot kapot gaat, je kunt met ze afspreken wat de kosten zijn voor het monteren van een nieuw slot. 

Voor welke gevallen kan ik Exacto nog meer inschakelen? 

Exacto is een slotenmaker uit Delft die zich niet alleen bezig houdt met het repareren van sloten. Zij werken aan alles wat te maken heeft met sloten, deuren, sleutels en de veiligheid van sloten of deuren. Ben je bijvoorbeeld je sleutels kwijt geraakt? Dan kunnen zij je helpen met nieuwe sloten en sleutels maken, of een sleutel aanmaken van het oude slot. Je kunt ze voor veel meer inschakelen, neem een kijkje op de website of neem contact met ze op. 

Hoe voorkom ik dat inbrekers binnenkomen?

Je kunt er altijd voor zorgen om in ieder geval zelf altijd wanneer je weggaat of gaat slapen de deuren en ramen dicht te doen en te controleren dat alles op slot zit. Sommige sloten zijn zo dusdanig houd geworden dat ze makkelijk open te breken zijn. Of het slot word gebroken of de deurpost wordt opengebroken met een koevoet, hier kom je meestal alleen pas achter wanneer er een inbraak is geweest. Je kunt altijd Exacto slotenmaker opbellen om een veiligheidscheck te doen. Het is altijd belangrijk en fijn om te weten dat je huis, je gezin of jij helemaal veilig zijn.