Punksquad
Image default
Telefonie

Iedere klantenservice te bereiken via Klantenservicetelefoon

Informatie over alle diensten van Telfort verkrijg je via klantenservice Telfort of via Klantenservicetelefoon. Het nummer van Klantenservicetelefoon is 1840. Het webadres luidt: www. klantenservicetelefoon. nl.

De online klantenservice van Telfort biedt uitkomst als je een vraag hebt over bijvoorbeeld: bestellen, verlengen en overstappen, opzeggen / aanpassen van je abonnement, wijzigen van persoonlijke gegevens, opwaarderen van je beltegoed, mogelijkheden van je nieuwe smartphone en CombiVoordeel. Met CombiVoordeel kun je als Telfort-klant meerdere producten en diensten combineren. Dit levert je vervolgens op maandelijkse basis een leuke besparing op. Er zijn diverse samenstellingen mogelijk. Denk aan meerdere Telfort Mobiel abonnementen op één adres, Internet en TV met Sim Only, Internet en TV met Mobiel. Je kunt precies dat pakket kiezen dat het best bij jouw situatie en gebruik past. Ieder CombiVoordeel is per maand te wijzigen. Telfort verandert gewoon flexibel met jouw voorkeuren mee!

Essent aan de lijn

Dit is het telefoonnummer van Essent voor grootzakelijke energieaansluitingen: 0900 600 9600. Andere zakelijke klanten bellen met 0900 1466. Particulieren kunnen dit telefoonnummer gebruiken: 0900 1550. Essent is een grote leverancier van stroom en gas. Voor vaste klanten zijn er diverse voordelen. Thuisvoordeel bijvoorbeeld. Als je je daar voor opgeeft kun je veel Air Miles sparen. Bovendien word je regelmatig getrakteerd op verrassende extraatjes. Het gaat dan zowel om cadeautjes als om flinke kortingen op Essent-producten zoals slimme verlichting. Ben je klant en heb je interesse? Je kunt je er 24/7 online voor opgeven. Ben je nog geen klant en wel nieuwsgierig? Neem eens een kijkje bij de online reviews over Thuisvoordeel. Er doen inmiddels al meer dan 150.000 klanten mee, dat zegt wel iets toch? Doe je mee en wil je je afmelden voor Thuisvoordeel, ook dat is snel geregeld. Onderaan iedere mail die Essent jou stuurt staat een linkje waarmee je dat kunt doen.

https://www.klantenservicetelefoon.nl