Punksquad
Image default
Kunst en Kitsch

Giclée prints als alternatief voor uw kunst

Wilt u dat uw kunst door meer mensen kan worden opgekocht? Dan biedt de digitale printtechniek waarbij uw kunst tot een giclée afdruk wordt omgevormd dé uitkomst. Uiteraard blijft het origineel behouden in volstrekte veiligheid, echter kunt u wel meer mensen gelukkig maken met een afdruk van uw kunstwerk. Een schilderij of foto komt zeker tot zijn recht als u deze laat afdrukken tot giclée. Uiteraard wilt u wel dat dit door een gerenommeerd bedrijf gebeurt, aangezien deze printtechniek dient te voldoen aan hoogwaardige eisen. Kunstenaars willen hun kunst enkel in topkwaliteit terugzien op papier en zelfs musea maken gebruik van dergelijke giclées, wanneer deze zijn afgedrukt met uiterste zorg en vaardigheid. Bij Re-Art kunt u uw kunst laten afdrukken en rekenen op hoogwaardige kwaliteit.

Giclée prints afdrukken voor uw publiek

Naast traditionele grafiektechnieken als steenlitho, zeefdruk of ets heeft ook de giclée een opmars gemaakt. De introductie van deze digitale printtechniek heeft veel voordelen mogelijk gemaakt. Als kunstenaar kunt u meerdere oplages door Re-Art laten afdrukken en deze verkopen aan geïnteresseerd publiek. Niet iedereen is in de gelegenheid om uw schilderij te kopen, maar willen alsnog graag een afdruk hiervan ontvangen. Re-Art zorgt ervoor dat de prints van hoogwaardige kwaliteit zijn, zodat de kleuren fantastisch overeenkomen met het origineel en de afdrukken geen hinder ondervinden van elementen als zonlicht, temperatuur of vochtigheid.

 

Giclées in musea

Zelfs musea maken gebruik van giclée afdrukken als het voor het origineel te kwetsbaar is om tentoon te worden gesteld. Om het originele kunstwerk te behoeden tegen invloeden van buitenaf, wordt in de plaats hiervan tegenwoordig steeds vaker een giclée print geplaatst. Zo kan het publiek alsnog zien hoe het origineel bedoeld was en het kunstwerk bewonderen in al haar pracht. Bij Re-Art kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit aan giclée afdrukken, aangezien dit bedrijf beschikt over een kwaliteitskeurmerk. Zo weet u zeker dat hier enkel kwaliteit geleverd wordt en dat er zorgvuldig met uw kunst wordt omgesprongen.

https://www.re-art.com/