Punksquad
Image default
Financieel

Wil jij beginnen met handelen in Crypto? Volg dan onze tips en tricks!

Ben je nieuwsgierig naar hoe je aan de slag kunt met cryptocurrency trading, maar weet je niet hoe? Lees dan verder en ontdek onze drie tips om aan de slag te gaan met het handelen in crypto.

Vind een gereformeerd platform

Je kunt crypto verhandelen op een heleboel verschillende platforms, maar wees voorzichtig. Er zijn helaas ook oplichters die geld van je proberen af ​​te persen. Ze brengen bijvoorbeeld veel te hoge commissies in rekening. Zoek dus naar een gerenommeerd platform met goede recensies en het liefst met zo laag mogelijke commissies.

Val niet voor de praatjes van crypto influencers

De kans is groot dat je al eens een reclame hebt gezien van iemand die op Bali in een mooi hotel zit en die probeert om jou iets te leren over het handelen in crypto. Deze mensen hebben hier vaak zelf belang bij en proberen ervoor te zorgen dat jij een bepaalde currency koopt. Vaak is het zo dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat ook zo is. Probeer daarom deze mensen te negeren en altijd zelf onderzoek te doen naar een bepaalde currency. Kijk bijvoorbeeld eens op defi nieuws voor het allerlaatste nieuws omtrent crypto.

Spreid je beleggingen

Heb jij een goed platform gevonden, je onderzoek gedaan en ben jij helemaal klaar om te gaan beginnen met het handelen in crypto? Hou dan in je achterhoofd dat er veel mensen zijn die tóch geld verliezen. Zéér zeker in het begin. Onze tip is dan ook om je beleggingen te spreiden over verschillende cryptocurrencies. Zo is de kans kleiner dat je geld verliest en tevens kun je meer leren over de markt als je verschillende cryptocurrencies in de gaten houdt. Het is dus niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook zeker voor je kennis. Een win-winsituatie dus! We wensen je veel succes met je eerste stappen in het handelen in crypto en hopen dat deze tips en tricks je helpen.

https://cryptobenelux.com/defi-nieuws/