Punksquad
Image default
Aanbiedingen

De magie van de magic mushroom. Ben jij klaar voor het Walhalla?

Wie ooit psychedelica heeft geprobeerd, heeft waarschijnlijk zelf aan den lijve ondervonden wat de effecten hiervan zijn. Het kan een geweldige ervaring zijn, maar je kunt er helaas ook ‘slecht’ op gaan, oftewel in een ‘bad trip’ belanden. Van funky kleuren die veranderen bij iedere knippering met de ogen tot muren en voorwerpen die onophoudelijk lijken te draaien en spinnen. Magic mushrooms kunnen een hele magische ervaring geven. In deze blog lees je er meer over.

 

Wat zijn magic mushrooms?

 

Magic mushrooms zijn in ons land ook wel beter bekend als paddo’s. Daarnaast worden ze ook wel psilo’s of shrooms genoemd. Magic mushrooms zijn paddenstoelen, oftewel fungi, die de hallucinogene stoffen psilocybine en psilocine bevatten. Deze stoffen kunnen, zoals al wel uit de naam kan worden afgeleid, hallucinaties oproepen. 

 

De psychedelische effecten van ‘shrooms’

 

De psychedelische ervaringen kunnen beperkt, maar ook groots zijn, afhankelijk van de dosering en hoe de persoon in kwestie op de shrooms reageert. Hoewel gedacht werd dat de hersenactiviteit tijdens het gebruik van paddo’s zou toenemen, blijkt het tegenovergestelde juist waar te zijn. De bloed- en zuurstoftoevoer naar de hersenen neemt af. Hierdoor verdwijnt onze natuurlijke rem op ons denken, onze waarneming en onze interpretatie daarvan. We zien de dingen niet meer zoals ze zijn en laten onze creativiteit de vrije loop. Magic mushrooms verlagen ook de hersenactiviteit in die gebieden die aan een depressie ten grondslag liggen. Vandaar dat mensen met depressieve klachten hier baat bij kunnen hebben.

 

Verbod op de verkoop van paddo’s


Wist je dat de stoffen psilocybine en psilocine overigens streng verboden zijn in ons land (maar ook in de meeste andere Europese landen) en op de allereerste lijst van de Opiumwet staan? Magic mushrooms mogen niet volgroeid verkocht worden, maar de verkoop van sporen en kweeksets is echter niet verboden. Ben je nog op zoek naar een goede kwaliteit kweekset zodat je zelf aan de slag kunt met het kweken van jouw eigen topkwaliteit magic mushrooms? Kijk dan zeker even op 24high.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt om paddo’s te kweken.

https://www.24high.nl/