Punksquad
Image default
Management

Rural business ideas

Plattelandsbedrijfsideeën

 

1. Bakkerij

Van uw ochtendkoffie tot de verjaardagstaart van uw kind, buurtbakkerijen kunnen voorzien in een groot aantal potentiële behoeften van een kleine stad. Hoewel het bezitten en runnen van een bakkerij hard werken is, als het je levenslange droom is om gebak te produceren voor de massa’s, is het een business idee dat ongelooflijk lonend kan zijn. Jongeren uit je stad in dienst nemen is ook een geweldige manier om iets terug te doen en verbonden te blijven met je gemeenschap. Als je een newbie voor het bezitten van een bedrijf in een kleine stad, het doen van onderzoek naar het openen van een succesvolle bakkerij is uiterst belangrijk. U zult ook willen om jezelf vertrouwd te maken met hoe je gebakken goederen prijs.

 

2. Kruidenierswinkels en speciaalzaken

Misschien is dit een voor de hand liggende keuze voor een kleine stad zakelijke kansen, maar soms de voor de hand liggende antwoorden zijn de meest over het hoofd gezien. Hoewel een kruidenierszaak misschien niet klinkt als de meest opwindende zakelijke keuze, is het een van onze meest praktische aanbevelingen en een die uw hele stad gegarandeerd nodig zal hebben. Net als bij veel andere ideeën voor een bedrijf in een kleine stad, zijn er vele richtingen waarin u deze zaak kunt nemen. Misschien heeft uw stad al een plaatselijke kruidenierszaak, in dat geval is het openen van een speciaalzaak voor levensmiddelen misschien de juiste keuze. Als uw stad dat ook al heeft, wat dacht u dan van een wijn- of kaaswinkel? Hoewel je misschien denkt, “hoeveel wijn of kaas kan een kleine stad consumeren?”

 

3. Gazon- en tuinonderhoud

Een ding dat de meeste kleine steden gemeen hebben is gras, veel en veel gras. Aangezien kleine steden hebben de neiging om in landelijke gebieden, meer bewoners zijn waarschijnlijk gazons en grotere tuinen hebben. Dat betekent dat mensen op jacht zullen zijn naar gazon- en tuinierdiensten. Een paar van de voordelen aan het starten van een bedrijf zoals dit in een kleine stad is de voorspelbaarheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Zodra u klanten begint te vinden, zolang u kwaliteitsdiensten hebt die redelijk geprijsd zijn, zult u waarschijnlijk jarenlang dezelfde klanten houden. U zult ook in staat zijn om de terugkerende diensten te voorspellen die klanten nodig zullen hebben. Niet alleen gras moet herhaaldelijk worden gesneden, maar gazons moeten worden bemest en behandeld voor onkruid en bugs op een regelmatige basis. Een landschapsarchitectuur bedrijf is ook een ideale kleine stad business idee dat goed zal schalen. U kunt beginnen met het aanbieden van een paar diensten, zoals gazon en struiken zorg, maar kan later uit te breiden tot het aanbieden van sneeuw verwijdering diensten ook.

 

4. Food truck

Het openen van een taco of foodtruck staat misschien niet als eerste op uw lijst met ideeën voor een succesvol bedrijf in een kleine stad, maar afhankelijk van de ligging van uw stad, de seizoensgebondenheid van de inwoners en het weer, kan het starten van een foodtruckbedrijf een geweldige investering zijn. Veel kleine steden hebben levendige gemeenschappen, en vaak deze omvatten outdoor activiteiten, zoals sportevenementen, festivals en markten. Het hebben van de mogelijkheid om uw bedrijf te rijden waar de menigten zijn betekent veel geld in uw zak. Foodtrucks hebben ook het extra voordeel dat ze kunnen worden gehuurd voor speciale evenementen. Dus voor een kleine stad die misschien niet over een goede catering service, in staat zijn om een food truck te huren voor een verjaardagsfeestje is een perfecte lokale optie.

 

5. Kringloopwinkel

Ja, er zijn misschien minder mensen in een kleine stad, of minder winkels en winkels, maar dat betekent niet dat baby’s niet groeien uit hun rompertjes, mensen niet kopen van nieuwe meubels en kinderen niet verhuizen naar de universiteit. Het openen van een tweedehandswinkel of kringloopwinkel is een geweldige manier om de mensen van uw stad te helpen ongewenste spullen te recyclen, terwijl u degenen die misschien niet zo veel hebben een minder dure winkelmogelijkheid biedt. Een van de redenen waarom het openen van een kringloopwinkel in een kleine stad een goed idee is, is dat een groot deel van de koopwaar die je verkoopt via donaties zal worden ontvangen. Dit betekent wel dat je na moet denken over hoe je de voorraad moet regelen en bijhouden, maar het betekent ook dat je, ook al verkoop je artikelen voor minder dan een traditionele winkel, nooit geld verschuldigd bent aan een tussenhandelaar of fabrikant. Cha-ching!

 

6. Bijlesdienst

Waar huizen zijn, zullen kinderen zijn en waar kinderen zijn, zullen er tranen zijn over wiskunde en grammatica. Hoewel het internet overvloedig aanwezig is met online bijlesdiensten, kan niets ooit de voordelen van een persoonlijke leraar vervangen. Bijles geven is niet alleen een geweldig bedrijfsidee voor kleine steden, het kan ook een winstgevende zaak zijn voor zowel jezelf als degenen die voor je werken. Als je op zoek bent naar werknemers, raden we je aan te beginnen met een paar docenten die gespecialiseerd zijn in wiskunde, lezen, schrijven en wetenschap. Probeer geen docenten aan te nemen die zich profileren als een manusje-van-alles, want die zijn zeldzaam en waarschijnlijk te duur voor u om vanaf het begin in dienst te nemen. Zoek in plaats daarvan naar docenten die gespecialiseerd zijn in één onderwerp en die ervaring hebben met bijles geven of lesgeven.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/