Punksquad
Image default
Zorg

Overstappen van ziektekostenverzekeraar

Wilt u volgend jaar bij uw huidige ziektekostenverzekeraar blijven? Of stapt u toch liever over naar een andere? Veranderingen in de zorg of veranderingen in uw eigen situatie, kunnen ervoor zorgen dat uw huidige zorgverzekering niet meer zo goed bij u past. Misschien wilt u graag een uitgebreide aanvullende verzekering, maar biedt uw huidige zorgverzekeraar niet de juiste. Wat de reden ook is, het is altijd goed om tegen het einde van het jaar eens kritisch naar uw zorgverzekering te kijken. U kunt dan op tijd overstappen als dit nodig is.

Regionale zorgverzekeraar Salland

Woont u in de regio Salland en wilt u graag een ziektekostenverzekeraar die een eerlijke premie hanteert? Dan is zorgverzekeraar Salland de juiste keuze voor u. Wij zijn niet gericht op het maken van winst, waardoor we onze premie altijd zo eerlijk mogelijk kunnen houden. Daarbij gaat een deel van uw premie naar verschillende zorginitiatieven. Deze wordt dus ook nog eens nuttig besteed. Bij Salland heeft u een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen, zodat u een zorgverzekering kunt afsluiten die zo goed mogelijk aansluit op uw wensen en behoeften.

Aparte tandartsverzekering afsluiten

Kosten die u maakt voor de tandarts worden vanaf 18 jaar niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Ook de meeste aanvullende verzekeringen vergoeden geen tandartskosten. Dus als u vaker dan gemiddeld naar de tandarts gaat, of als u een kostbare behandeling in het vooruitzicht heeft, dan is het verstandig om een aparte tandartsverzekering af te sluiten. Bij Salland kunt u kiezen uit drie tandartsverzekeringen met elk een andere dekking. Welke u het beste af kunt sluiten is afhankelijk van de kosten die u verwacht te maken. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste verzekering.

https://www.salland.nl/