Punksquad
Image default
Onderwijs

Een bijzonder professionele en flexibele instelling is The Square Mile.

U kunt er terecht voor een maatwerk taaltraining. Enkele voorbeelden:

De cursussen worden aangepast aan de branche waarin de deelnemers werkzaam zijn. De taaltrainers hebben ervaring in onder meer logistiek, tuinbouw, publieke sector, ICT & telecom, ontwikkelingswerk en industrie. De ene keer is sprake van een cursus medisch Engels, een andere keer is technisch Engels het uitgangspunt. Sommige bedrijven kiezen voor een training Portugees correspondentie en email en andere voor zakelijk Portugees voor helpdeskmedewerkers. Inderdaad de opties zijn talloos!

Voor de duidelijkheid vatten we nog even samen op welke punten The Square Mile maatwerk biedt.

  1. De trainingslocatie: in company, online of in een van de leslokalen van The Square Mile verspreid over het land.
  2. Leerdoelen zoals effectief vergaderen, uitbreiden van onderhandelingstechnieken en technisch formuleren.
  3. Het vakgebied. Aanvullend op eerdergenoemde werkterreinen noemen we offshore, gezondheidszorg, energie, zakelijke dienstverlening, engineering en financiële sector.
  4. Het startniveau. The Square Mile hanteert de niveaus A1 en A2, B1 en B2, C1 en C2. Op www.thesquaremile.nlvindt u een handige taalniveau testen tool.
  5. Een individuele cursus of een training in groepsverband. De maximale grootte is 150. Heeft u meer mensen in dienst? Geen probleem zij worden over 2 of meer groepen verdeeld.
  6. De planning. Is er haast bij dan wordt een spoedcursus opgezet, maar in de meeste gevallen gaat het om een opleiding verspreid over een aantal maanden. De lessen kunnen onder werktijd, direct na werktijd, in de avonduren en / of in het weekend worden gegeven.

U kiest voor face to face lessen, in groepsverband of één op één, maar u heeft er zelf geen geschikte kamer voor? The Square Mile kan u een gepaste ruimte aanbieden in bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Bosch, Breda en Amsterdam. De leslokalen beschikken over goede tafels en stoelen, prettig en rustig licht, een flipover en / of whiteboard. Voor koffie en thee wordt gezorgd!

https://www.thesquaremile.nl