Punksquad
Image default
Banen en opleidingen

Monteur Elektrotechniek Industriële Installatie, Zaandam – Engie Nederland

FUNCTIEOMSCHRIJVING 

Je werk als industrieel apparaat voor werktuigbouwkunde en elektrotechniek:

Als monteur kan je in één van onze functies werken onder begeleiding van een leidinggevende of hoofdtechnicus

Je werkt binnen de kaders van wet- en regelgeving en klantverwachtingen

U kent veel aspecten van het vakgebied. Denk aan kabelgeleiding (kabelgoten, kabelbanen en kabelgoten); kabels met verschillende diameters en verschillende toepassingsgebieden (laagspanning, instrumentatie, besturing, etc.)

Je werkt binnen ENGIE samen met andere experts (bv. Collega’s van de afdeling): brandveiligheid, hoogspanning, glasvezel

Problemen oplossen hoort ook bij het werk

Onze klanten bevinden zich op verschillende gebieden: voeding, chemie, petrochemie, farmaceutica. Hierdoor komt u in aanmerking voor het hanteren van verschillende specifieke voorschriften en normen. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Het hangt af van de schaal en impact van het evenement. Het dragen van standaard (veiligheids) kleding en uitrusting behoort tot de standaard uitrusting. Maar soms is er aanvullende beschermingsuitrusting nodig, die door ENGIE en / of de klant wordt verzorgd

FUNCTIE-EISEN

Je hebt een afgeronde opleiding elektrotechniek, minimaal niveau 3

U beschikt best over een VCA (VOL) -certificaat, maar het kan ook door ENGIE worden verzorgd

WAT BIEDEN WIJ JE  

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. Je maakt ook deel uit van het wereldwijde ENGIE-bedrijf, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast onze focus op persoonlijke groei, zorgen we ook voor hoge salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie zijn dit laptops, telefoons en huurauto’s. Het omvat ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en kortingen voor werknemers op uitstapjes en productaankopen. Wist je dat je bij een arbeidscontract van 40 uur per week minimaal 38 vrije dagen per jaar kunt opnemen? Zo maak je werk en privé meer in balans.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/monteur-opleiding.html