Punksquad
Image default
Woning en Tuin

Zoek je een stoer jongensbed? Kies een autobed of één van deze bedden

Je zoontje wordt ouder, kiezen voor een groot bed deze keer

Wanneer je zoontje ouder wordt, dan kan je hem uiteraard niet laten blijven slapen in een babybedje. Hoe moeilijk het ook is voor jou als ouder, je moet toch accepteren dat je zoon groter wordt. Hier hoort dan ook een groter bed bij. Veel jongetjes willen graag een stoer jongensbed. Maar wat voor soort bedden worden hieronder verstaan? We geven graag enkele voorbeelden hieronder. 

Kiezen voor een autobed

Een bed dat het zeer goed doet bij jongens, is een autobed. Eigenlijk is dit gewoon een bed in de vorm van een auto. Jongens vinden dit een stoer bed, wat ervoor zorgt dat ze meer geneigd gaan zijn om ’s avonds te slapen: slapen wordt een stuk gemakkelijker op deze manier. Autobedden kosten ongeveer tussen de 219 en 445 euro.

Deze bedden zijn kwalitatief even goed als andere bedden, maar ze kosten soms net iets meer door het uitzicht. Dit is dan ook veel stoerder en interessanter voor jongens dan een ‘gewoon saai’ bed. 

Andere jongensbedden? Kiezen voor een stoere hoogslaper

Een autobed is natuurlijk een echte topper voor jongens maar ook andere bedden kunnen het zeker en vast goed doen. Een ander bed dat het vaak ook goed doet bij stoere jongens, is een stoere hoogslaper. Veel jongens vinden het al zeer stoer dat ze boven kunnen slapen. Daarnaast kan je natuurlijk het gedeelte beneden ook op een stoere manier inrichten. Dit kan zijn door je bureau beneden stoer in te richten, door er een stoere zithoek van te maken, door gewoon stoere doeken te hangen waardoor je zoontje zich hier kan verstoppen… Kortom, een hoogslaper biedt heel wat mogelijkheden. 

Het bed van je zoontje kan ook andere vormen aannemen

Stoere jongensbedden hoeft niet noodzakelijk een bed te zijn in de vorm van een bed. Ook andere vormen kunnen het zeker even goed doen om een stoer imago te geven aan je kind en het slapen ook een stuk gemakkelijker te maken ’s avonds. Een van de vormen die ook zeer populair is bij jongens, is een bed in de vorm van een boot, zodat zij eigenlijk een echte kapitein kunnen zijn van de boot.

Daarnaast hoeft het bed niet noodzakelijk een echte auto te zijn, zo bestaan er bijvoorbeeld ook auto’s in de vorm van brandweerwagens. Ook deze bedden zijn zeer populair onder de jongens. Want zeg nu zelf: een brandweermand moet toch stoer zijn? Dit bed past dan ook alleen maar bij stoere jongens. 

Je zoon al bijna een tiener? Kiezen voor een stoer tipi bed

Is je zoon geen peuter of kleuter meer, maar wordt hij al een echte tiener? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tipi bed. Dis is een zeer bijzonder bed, want dit is in de vorm van een tipi. Toch zit je zoon hier niet helemaal opgesloten, want de zijkant van de tipi is open. Hierdoor kan je zoontje toch ook naar buiten kijken. Het geeft alvast een zeer stoere look.

Er bestaat ook zoiets als een boomhut bed. Dit is een soort van stapelbed, maar het heeft de look van een boomhut. Ook dit is natuurlijk iets dat enkel bij stoere jongens past. Het is ook meer gepast voor tieners dan voor echte kleine jongetjes.

Interesse in een stoer jongensbed?

Heb je wel interesse in een stoer jongensbed voor je stoere jongen? Neem dan een kijkje op het internet naar de verschillende aanbieders. Zo zie je de verschillende modellen die ze aanbieden, waaronder bijvoorbeeld een autobed. Maar ook andere jongensbedden kunnen zeker iets zijn voor jou en je zoon. Heb je toch nog enkele twijfels hierover? Neem dan zeker contact op met de aanbieders van deze jongensbedden. Zij zullen je graag verder helpen en graag antwoorden op al je verdere vragen.