Punksquad
Image default
Aanbiedingen

Lasergamen voor kinderen

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en mag een kinderfeestje voor zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes houden? Maak er dan iets leuks van en boek een leuke activiteit voor de kinderen. Bij een partij als bubbelbal.nl profiteer je van een flexibele service. Dat is houdt in dat ze op jouw gewenste locatie langskomen en de activiteit opbouwen, begeleiden en weer mee terug nemen.

Apenkooi feest

je kent vast en zeker nog wel het apenkooi spel dat tijdens de gymlessen op school werd gespeeld. Vaak was dit de primeur vlak voor de vakantie Omdat het best veel werk was alles veilig en netjes op te bouwen. maar hoe leuk zou het zijn als jouw zoon of dochter dit toffe spel op zijn of haar verjaardagsfeestje heeft voor alle vriendjes en vriendinnetjes? alle kids kunnen fantastisch spelen, rennen en dollen.

Springkussen

De meeste kinderen zijn dol op een groot springkussen waar ze kunnen dollen en spelen. Je kunt een springkussen voor het kinderfeestje van je zoon of dochter huren, zodat de kinderen veel plezier beleven. De springkussens zijn in meerdere varianten beschikbaar zodat er altijd wel een tussen zit die aansluit of de wensen van je kindje of het thema van het kinderfeestje. Door de handige service hoef je zelf niks of en af te bouwen, zodat jij je aandacht op hele andere dingen kunt leggen.

Bubbelbal

Een potje bubbelbal is ideo voor een groepje kleine kinderen. Tijdens het spel heeft ieder kind een gevulde bubbel om zich heen die als valbreker werkt en ervoor zorgt dat de kinderen zacht landen. We kunnen namelijk al verklappen dat het aantal valpartijen niet op een hand te tellen is. Je hoeft je geen zorgen te maken als de kinderen op elkaar botsen, doordat de bubbelballen de grootste klap wegnemen.

Lasergamen

Lasergamen en is een leuke activiteit voor een feestje voor jouw zoon of dochter. meestal kun je kiezen of je een set van 6, 8, 10, of 20 laserguns nodig hebt. het speelveld kan geheel naar eigen wens gebouwd worden waarbij jij jouw creativiteit vrije loop kunt laten. Je kunt het natuurlijk ook aan de experts van Bubbelbal overlaten. Het is in ieder geval belangrijk dat er genoeg obstakels op het speelveld liggen zodat de kids zich kunnen verstoppen en hun tegenstanders op kunnen wachten. Een middagje lasergamen tijdens het kinderfeestje zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke dag en veel lachende kinderen.

 

https://www.bubbelbal.nl/