Punksquad
Image default
Alarmsysteem

Is uw huisbeveiligingssysteem klaar voor de herfst?

Is uw huisbeveiligingssysteem klaar voor de herfst?

Herfst is een opwindend seizoen vanwege het kleurrijke gebladerte, het begin van de school en de koudere temperaturen. Maar geloof het of niet, al deze veranderingen kunnen worden gecorreleerd aan veranderende beveiligingsproblemen.

Lees verder om te leren hoe je dit komende herfstseizoen je huis en je veiligheid goed kunt voorbereiden met de tips van slotenmaker Rotterdam.

Landscaping

Een minder bekend beveiligingsfeit is dat landschapsarchitectuur belangrijk is wanneer een dief het potentieel van een huis voor inbraak bepaalt. Dieven maken bijvoorbeeld gebruik van overwoekerde struiken om zich erin te verstoppen terwijl ze binnenbreken. Het is belangrijk om de schuilruimte voor ramen te verbergen. omdat 95% van alle inbraken gepaard gaat met een soort van krachtige toegang en ramen zijn erg gevoelig. In de herfst laten huiseigenaren planten overgroeien omdat ze binnenkort sterven of inactief worden. Uw tuin heeft in het najaar minder onderhoud nodig (naast al die bladeren!), Maar vergeet deze tips niet om te beschermen tegen inbraak:

  • Beperk landschapsarchitectuur die de zichten van buren op deuren en ramen blokkeert. Misschien wilt u privacy van buren, maar ze bieden nog een paar ogen om uw huis te bekijken.
  • Trek dode planten voor het huis. Minder planten zorgen voor minder schuilplaatsen.
  • Snoei struiken en struiken kort, vooral als ze voor ramen staan. Dit kan de veiligheid garanderen en uw tuin er mooier laten uitzien.
  • Gebruik doornige planten, zoals rozenstruiken voor ramen. Dieven hebben de neiging om zich te verbergen in deze planten.
  • Bekijk voor meer tips documenten over de gangbare praktijk van Crime Prevention via Environmental Design (CPTED).

De school is weer terug in de sessie

Het begin van de herfst betekent het begin van het nieuwe schooljaar, wat betekent dat er nogal wat veranderingen zullen optreden in het schema van uw gezin. Kinderen komen bijvoorbeeld thuis van school voordat ouders weer aan het werk gaan. Zorg ervoor dat uw kinderen elementaire beveiligingstips kennen om zich voor te bereiden op deze verandering.

Als uw huis nog geen beveiligingssysteem heeft, overweeg dan om er een te kopen. Huizen zonder hen zijn 300% meer kans om te worden ingebroken. Een kenmerk dat het begin van school gemakkelijker maakt voor het hele gezin is een beveiligingssysteem met een mobiele applicatie. Als u uw smartphone vanaf het werk gebruikt, kunt u:

  • Ontgrendel en sluit deuren voor uw kinderen als ze thuiskomen.
  • Bekijk live bewakingsbeelden om te controleren of ze veilig thuiskomen.
  • Pas de thermostaat aan om het huis op te warmen als de school uitkomt.

Kouder temperaturen

Je gebruikt waarschijnlijk thuis brandende apparaten vaker naarmate de dagen kouder worden. De meeste huizen worden tenslotte verwarmd door apparaten die op aardgas lopen. Helaas verhogen ze uw risico op koolmonoxidevergiftiging. Lekkende ovens of boilers zijn zelfs één van de meest voorkomende oorzaken van koolmonoxidevergiftiging elk jaar. Overweeg een beveiligingssysteem met koolmonoxidemelders en energiebeheereigenschappen, zodat u een optimaal energieverbruik kunt bevorderen en tegelijkertijd koolmonoxidelekken kunt voorkomen.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam