Punksquad
Image default
Niet gecategoriseerd

Hoe kun je het beste een wasmachine uitzoeken?

Wanneer u in een nieuwe wasmachine investeert, is er veel meer in het spel dan hoe goed het wordt gereinigd. Eerst moet u het type machine bekijken dat u wilt: een traditionele toplader, een toplader zonder roerwerk of een frontlader. Budget is natuurlijk een ander probleem (een machine op ware grootte kan overal tussen de $ 400 en meer dan $ 1.700 kosten). En welke speciale reinigingsfuncties kunnen u super helpen? U kunt als volgt het gangpad van het apparaat benaderen dat is gewapend met een duidelijk gezichtspunt. Ook raden we aan om wasmachines vergelijken altijd te overwegen als je een nieuwe wasmachine gaat aanschaffen.

Hoeveel ruimte heb je voor de wasmachine?

Grote wasmachines kunnen 24 tot 30-inch inches breed zijn (en sommige machines hebben grote, voorgevormde fronten die de breedte vergroten), dus begin met het pakken van je tape maatregel. Noteer de afmetingen van uw ruimte, maar controleer ook of de wasmachine op de weg naar de kamer door de gangen en deuropeningen past. En houd rekening met andere beperkende factoren, zoals een deur van een wasmachine die elke keer dat u hem opent in de muur zal bonzen. Als je te maken hebt met een superdunne ruimte, is een voorlader die bij de droger wordt geplaatst waarschijnlijk de beste keuze.

Is de wasruimte voldoende geschikt voor de wasmachine?

Zorg er eerst voor dat de vloer goed is versterkt voor het gewicht van de machines. Misschien wilt u een stiller model met functies die trillingen en geluid verminderen tijdens de centrifugeercyclus, zodat het niet storend is voor uw dagelijks leven. En denk na over spatten voor een “mode” -kleur, want het is waarschijnlijk dat uw machine vaker door gasten wordt gezien dan wanneer deze beneden verborgen zijn.

Hoeveel ruimte heb je nodig

De afmetingen van de kuip zijn het belangrijkst en deze kunnen variëren van ongeveer 2,45 kubieke voet tot 5,6 kubieke voet. U vindt de grootste capaciteit op een voorlader of in een toplader zonder de centrale roerder. En denk aan toeters en bellen zoals programmeerbare instellingen (zodat oudere kinderen gemakkelijk hun was kunnen doen) of een voetstuk dat je rug beschermt tegen eindeloos bukken.

Wat is het budget voor de wasmachine?

Een klein budget betekent niet per se een opoffering in prestaties, maar u krijgt waarschijnlijk minder mooie functies. En laat u niet misleiden door trendy kleuren: u bespaart $ 100 tot $ 200 als u kiest voor een wit model. Traditionele topladers zonder franjes zijn de goedkoopste, maar ze gebruiken meer energie om te rennen. Gebruik de schattingen van de Energiegids om rekening te houden met uw energiekosten gedurende de levensduur van de machine van 10 tot 15 jaar.

Wil je graag energie besparen?

Voorladers gebruiken veel minder water dan traditionele topladers, die volledig moeten worden gevuld voor de was- en spoelcycli. Kies voor een Energy Star-model, dat het elektriciteits- en waterverbruik met respectievelijk 20% en 35% vermindert ten opzichte van niet-nominale modellen. En bekijk die Energy Guide-labels als een basis voor vergelijking van model tot model. Houd er echter rekening mee dat uw werkelijke kosten variëren, afhankelijk van uw gebruik en de energiekosten in uw regio.

Speciale programma’s voor kleding?

U geeft de voorkeur aan een voorlader of een toplader zonder roerwerk, waardoor kleding kan vastlopen en stof moeilijker is. Sommige geavanceerde modellen hebben handige speciale cycli die zijn ontworpen om specifieke materialen schoon te maken, van denim tot handdoeken tot dekbedden en handwasbare doeken, en meer. Zoek ook naar speciale functies zoals stoom voor een betere vlekverwijdering, instelbare spinsnelheden om klitten te verminderen en ontsmetting van kiemen om ziektekiemen te doden.

 

https://witgoedland.net/