Punksquad
Image default
Dienstverlening

Bij storingen en andere problemen kun je terecht bij de Klantenservicetelefoon

Word je onverwacht geconfronteerd met een storing bij KPN en ben je op zoek naar het telefoonnummer van de klantenservice? Bij de Klantenservicetelefoon ben je op het enige juiste adres. Het team achter deze dienstverlener zet zich dagelijks in om de database met klantenservicetelefoonnummers actueel te houden. Nummers worden gecheckt bij de bedrijven zelf. Ook komen er veel tips en opmerkingen binnen van gebruikers van de Klantenservicetelefoon. Er wordt naar gestreefd hét meest betrouwbare online en telefonisch platform te worden voor klantenservicegegevens. Heb jij nog niet eerder kennisgemaakt met de Klantenservicetelefoon? Je kunt bellen met nummer 0900-1840 en surfen naar www. klantenservicetelefoon. Als je belt, zal een van de dienstdoende medewerkers je doorverbinden zodat jij direct je storingsklacht kenbaar kunt maken. We hopen dat een en ander snel is opgelost!

 Telefoonnummers van Ziggo

 Je hebt het Ziggo telefoonnummer nodig zodat je een bestelling kunt plaatsen. Gebruik 0900-0730. Als je al een abonnement hebt, is er een speciaal gratis nummer: 1200. Zakelijke partners kunnen de volgende telefoonnummers gebruiken: 0800-0602 (de gratis hulplijn) en 085-2086352 (voor nieuwe opdrachten en/of contracten).

 Telecomprovider Ziggo

 Ziggo is populair bij particulieren en bij ondernemingen. Onder de noemer ‘grootzakelijk’ denkt Ziggo mee met grote bedrijven. De telecomprovider stelt zich op als businesspartner op het gebied van 3D-printers, big data en digitalisering. Er zijn individuele afspraken mogelijk die perfect aansluiten bij de betreffende branche. Behoeften lopen immers zeer uiteen. Een universiteit onderscheidt zich qua telecommunicatievoorzieningen van een toprestaurant. En een pretpark heeft andere wensen dan een hotel. Of het nu gaat om MKB, een multinational of een non-profitorganisatie, Ziggo biedt een compleet pakket: public wifi, televisietoegang, mobiel (in samenwerking met Vodafone) en bedrijfsnetwerken. Een bedrijfsnetwerk, oftewel IVPN,  is onontbeerlijk als er meerdere vestigingen zijn verspreid over het land. Ziggo garandeert een besloten, snel en veilig netwerk. Een netwerk bovendien dat stabiel en 24/7 maximaal beschikbaar is. Per locatie kan gekozen worden voor een bandbreedte. Dit zijn voorbeelden van firma’s die al gebruik maken van Ziggodiensten: Roompot Vakanties, DUWO, UMCG, Hogenboom Vakantieparken.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl