Punksquad
Image default
Rechten

Een veelzijdige notaris in de omgeving van Rotterdam

Wil je een huis kopen, heb je een notariële akte nodig voor het splitsen in appartementsrechten of wil je een samenlevingscontract laten opstellen? Voor zowel de voorgaande situaties als voor vele andere zaken, kan je een beroep doen op een notaris. Woon je in de omgeving van Rotterdam? Dan kan je de hulp inschakelen van een notaris van het bedrijf Kooijman Autar uit Rotterdam. De jarenlange ervaring van het notariskantoor is een echte troef. Het bedrijf zet bovendien de opleiding van de eigen medewerkers voorop, zodat ze echte specialisten in het vak zijn en blijven. 

Juridisch advies van een gespecialiseerde notaris

Het notariskantoor Kooijman Autar uit Rotterdam heeft zes grote clusters waaronder verschillende onderwerpen vallen waarvoor je bijstand of hulp kan vragen aan een notaris: familierecht, onroerend goed, estate planning, ondernemen, bedrijfsoverdracht en transacties omtrent schepen. Familierecht gaat over relaties, scheiden, erven en erfbelastingen. Onroerend goed gaat dan weer over je huis of je appartement en je hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan het splitsen in appartementsrechten. Onder estate planning vallen de onderwerpen belastingen besparen, beleggingsmaatschap, leren omgaan met vermogen, en meer. Je kan ook hulp inschakelen bij het ondernemen. Vraag advies of bijstand over de overdracht en uitgifte van aandelen, de geldlening, de volmachten, het certificeren van aandelen of andere zaken aangaande ondernemen. Onder bedrijfsoverdracht vallen de thema’s je bedrijf verkopen, overdracht van je bedrijf aan derden of aan je familie, enzovoort. Het laatste cluster gaat over transacties aangaande schepen. Daaronder valt de eigendomsoverdracht van een schip, de hypotheek op een schip of een vliegtuig, et cetera.

Neem contact op om een samenwerking aan te gaan

Op de website van het notariskantoor lees je meer over de verschillende onderwerpen, zoals het splitsen in appartementsrechten. Ben je overtuigd om een samenwerking aan te gaan met een notaris uit Rotterdam van Kooijman Autar? Neem dan zeker contact op met het notariskantoor.