Punksquad
Image default
Aanbiedingen

Duurzame manieren om kinderkleding te kopen

Jouw kind of baby verdient natuurlijk de leukste, mooiste en gaafste kleding die er voor kinderen is. Maar dit betekent niet dat dit altijd nieuw hoeft te zijn. In de wereld zijn er genoeg plaatsen of webshops waar jij prachtige babykleren kunt kopen zonder hier de aarde mee te beschadigen of nog meer producten in huis te halen die eigenlijk bij iemand anders in de kast liggen te verstoffen.

Tweedehands in de winkel of online

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen naar de tweedehands winkels gaan. Duurzaamheid en milieu en natuur worden steeds belangrijker voor mensen die graag hierop letten en mensen zien in dat iets nieuws kopen niet altijd hoeft. In de tweedehands winkels ligt genoeg kleding maar ook andere mooie items zoals pannen, fietsen, stoelen, alles wat je eigenlijk kan bedenken.

 

Jouw kindje, die nog erg aan het groeien is, heeft dus ook niet per se nieuwe kleren nodig maar wel kleren die passen en die warm genoeg zijn. Iedereen weet wel een tweedehands winkel bij jou in de stad of het dorp te vinden maar tegenwoordig zijn er ook veel tweedehands winkels die een online shop kinderkleding hebben. Zo kun je ook online kijken wat de winkels hebben hangen en dit eventueel ophalen in de winkel.

Shoppen in de sale. Goedkoper en duurzamer

Ook shoppen in de sale heeft zo zijn duurzame voordelen. Sale items komen in de sale omdat ze niet zo goed verkopen of omdat er weer een hele nieuwe collectie binnen gaat komen.

De winkels willen het liefst van deze items af om toch nog wat te verkopen maar ook om nieuwe items te kunnen plaatsen in de winkel. Daarom is het duurzaam om in de kinderkleding z8 sale te shoppen. Deze kleding krijgt bij jou nog een kans in plaats van weggegooid te worden en jij hoeft er niet de volle prijs voor te betalen, wat jou weer scheelt in de portemonnee.

 

Niet alleen in de winkels is het natuurlijk sale, ook op de webshops van winkel zie je vaak een kopje met sale staan. Zo kun je eerst eens thuis kijken of er iets voor jou bij zit en dit in de winkel komen passen en kopen. Maar het is natuurlijk ook leuk om met jouw kind door de winkel te lopen en een stapeltje kleren te gaan passen en daar de leukste van mee te nemen.

Vraag het jouw buren

In het geval dat jij en je buren kinderen hebben van dezelfde leeftijd kun je altijd eens aan je buren vragen of zij wellicht nog klerne hebben die hun kind niet meer aantrekt. Zo kun je bijvoorbeeld een kleding ruil doen of kleding van hen kopen. Als je goed contact heb met je buren zullen zij dit alleen maar leuk vinden en ook nog eens een enorm duurzaam idee.

Misschien vind je dan nog wel een shirt of broek van het merk Name it baby. Zo ben jij weer een paar kleren rijker, heb je duurzaam gekocht en zijn jouw buren af van die stapel kleding die bij hen alleen maar in de weg lag.