Punksquad
Image default
Aanbiedingen

3 voordelen van een gereviseerde accu

De accu van je fiets gaat door verschillende factoren achteruit, zelfs wanneer je de batterij amper gebruikt. Een fiets kan daarentegen erg lang mee. De kans is groot dat wanneer je een elektrische fiets bezit, je op een gegeven moment de batterij van je fiets wil vervangen of een extra batterij bij wil kopen. Je kunt dan een nieuwe kopen. Een nieuwe accu voor je elektrische fiets is relatief prijzig. Heb je wel eens overwogen om in plaats van een nieuwe accu voor een gereviseerde accu te gaan? In dit artikel leggen we uit wat drie voordelen zijn van een gereviseerde accu.

1 – De prijs

Het eerste voordeel is de prijs. Een gereviseerde accu is een accu die al gebruikt is. Specialisten hebben hem beter gemaakt waardoor de actieradius weer als nieuw of zelfs beter is. Omdat deze batterij al wel gebruikt is, kan het zijn dat hij enige gebruikssporen aan de buitenkant vertoont. Daarom is de gereviseerde accu een stuk goedkoper dan een gloednieuwe batterij. Het verschil kan oplopen tot wel 500 euro.

2 – Goed voor het milieu

Je kunt in principe zeggen dat een gereviseerde accu een gerecyclede accu is. Een deel van de onderdelen van de accu wordt op nieuw gebruikt. Hierdoor wordt er minder weggegooid en minder nieuwe materialen gemaakt.

3 – Voor oudere modellen

Soms komt het voor dat voor jouw oudere fiets geen nieuwe accu meer te vinden is. Dit is zeer vervelend! Gelukkig is er de mogelijkheid om accu’s te reviseren. Zo kan het zijn dat er nog een oud model van jouw batterij ligt, maar u kunt ook uw huidige batterij laten reviseren.

Op zoek naar een nieuwe accu?

Dan kun je terecht op fietsaccuspecialist.nl. De Fietsaccuspecialist belooft dat je nieuwe gereviseerde accu het beter doet dan hij ooit gedaan heeft! Je kunt hier ook je oude accu inleveren zodat hij weer een nieuw leven ingeblazen kan worden.

https://fietsaccuspecialist.nl/