Punksquad
Image default
Kinderen

Bestel nu een cadeautje in de online babywinkel

Winkelen is veel makkelijker nu je alles online kunt kopen. Je hoeft de deur niet meer uit, geen gezeur met parkeerplaatsen zoeken en parkeergeld betalen en webshops zijn altijd open. Dat geldt natuurlijk ook voor de online babywinkel van Ikenmijnmama. Bij hen kun je op elk uur van de dag leuke kleertjes, een borstkolf of een echte BIBS speen kopen. Je betaalt gemakkelijk via Ideal, Mister Cash, Belfius Direct Net, KBC/CBC of Giropay. De bestelling wordt vervolgens binnen een paar dagen bij jou thuis bezorgd.

Kinderkleding, schoentjes en accessoires

Als je denkt aan een cadeautje voor een baby of een klein kindje, dan zijn kleertjes, schoentjes, knuffels en sieraden de meest voor de hand liggende opties. In de online babywinkel worden daarom allerlei verschillende kledingstukken, schoentjes en accessoires verkocht om het leven van de kleine en zijn of haar mama op te vrolijken. Je kunt er bijvoorbeeld haarbanden, mutsjes en stijlvolle tulbanden bestellen. Daarnaast zijn er ook slofjes, schoentjes en dekentjes te vinden van duurzaam materiaal dat de huid niet irriteert.

De beste BIBS spenen

Als je niet weet wat je voor een kleine zuigeling kan kopen, dan is een BIBS speen altijd een goede oplossing. Deze spenen worden gemaakt van 100% natuurlijk rubber, een materiaal dat absoluut non-toxisch is en makkelijk kan worden schoongemaakt. Daarnaast is het flexibel en voelt het fijn aan, waardoor het de zuigreflex van het kind versterkt. Het ronde schildje dat voorkomt dat de speen wordt ingeslikt, is zo gevormd dat het altijd weg buigt van het gezicht van het kind.

Alle nodige informatie is direct beschikbaar in de webshop

De online babywinkel van Ikenmijnmama is overzichtelijk en goed georganiseerd. Je kunt de verschillende producten vinden in hun categorie en direct lezen waarvan het product gemaakt is en hoe het gebruikt dient te worden. Als je vragen hebt over een BIBS speen, of een ander product dat je wilt kopen, neem dan contact op met de effectieve klantenservice.