Punksquad
Image default
Muziek

Zelf een workshop djembé organiseren

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een activiteit voor de aankomende familiedag, het aankomende schooluitje of het aankomende vrijgezellenfeest? Voor welke gelegenheid dan ook; je maakt indruk op het gezelschap door zelf een workshop djembé te organiseren. De muzikanten van Dununba komen graag bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze langs om een swingende workshop te geven. Jij regelt de locatie, de datum en het gezelschap en de rest wordt van je uit handen genomen!

Stapsgewijs alle kneepjes van het muziekinstrument leren

Gedurende de workshop djembé bij jou op locatie leer jij samen met je gezelschap alles over het bespelen van de Afrikaanse djembé. De muzikanten van Dununba brengen jou alles bij wat je moet weten over dit instrument en werken samen met jou stap voor stap toe naar het moment waarop jij zelf een swingend Afrikaans ritme kunt creëren. Door de stapsgewijze aanpak is dit een geweldige activiteit voor zowel jong als oud.

Ook een verzorgd arrangement behoort tot de mogelijkheden

Als je zelf geen geschikte locatie hebt of kunt vinden, is het toch mogelijk om met jouw gezelschap een workshop djembé te volgen. Dununba werkt namelijk samen met diverse restaurants door heel Nederland, waar je een workshop kunt volgen en tegelijkertijd kunt genieten van een borrel, lunch of diner. Lekker eten én een gezellige activiteit; dat is dé formule voor een gezellige middag of avond!

Ontdek alles over de mogelijkheden

Breng een bezoek aan de website van Dununba en ontdek alles over de mogelijkheden voor het organiseren of volgen van een workshop djembé. Wil je meer weten, een vrijblijvende offerte ontvangen of jezelf en je gezelschap direct aanmelden voor een workshop? Maak dan gebruik van de contactgegevens op de website. De muzikanten van Dununba kijken er naar uit om samen met jou een swingende workshop neer te zetten!

https://dununba.nl/