Punksquad
Zakelijke dienstverlening

Outplacement Den Haag

Outplacement is van werk naar werk. Wanneer je als medewerker te horen krijgt dat je ontslagen wordt kan dat beste even aankomen. Je moet op zoek naar een nieuwe baan en het is al even geleden dat je gesolliciteerd hebt dus daar kan je dan best wel wat hulp bij gebruiken. Outplacement kan dan een optie zijn want met hulp van een gespecialiseerd outplacementbureau kom je bewezen sneller aan een duurzamere baan. Een outplacementbureau werkt uitsluitend met ervaren coaches die uitgebreide kennis hebben van de regionale arbeidsmarkt.

Outplacement in Den Haag

Ook in Den Haag zijn meerdere outplacementbureaus gevestigd met ruime ervaring in het herplaatsen van medewerkers op de Haagse arbeidsmarkt. Zij hebben vaak specifieke kennis van specifieke sectoren in Den Haag en beschikken over netwerken waarmee vacatures eerder gevonden en ingevuld kunnen worden.

Een outplacementtraject kan als geslaagd beschouwd worden wanneer je als medewerker weer een nieuwe baan hebt gevonden met behulp van outplacement. Maar dat niet alleen want outplacement is pas echt succesvol wanneer je ook duurzaam in een nieuwe baan aan de alg bent. De meeste outplacementbureaus in Den Haag bieden daarom een module nazorg aan om de duurzaamheid van een nieuwe baan te onderzoeken en te waarborgen.


Outplacement in Den Haag bij Outplacementbureau Werkcontact

 

Hoe gaat outplacement in zijn werk?

Bij outplacement worden eerst de kwaliteiten van de medewerker in kaart gebracht. Dit is nodig om de meest geschikte functies te vinden die dus ook echt als duurzaam beschouwd kunnen worden. Daarnaast wordt duidelijk waaraan een medewerker nog kan werken of op welke manier deze zich het beste kan presenteren bij een sollicitatiegesprek.

Nadat de kwaliteiten van de medewerker in kaart zijn gebracht wordt de arbeidsmarktpositie van de medewerker in kaart gebracht en kan er gestart worden met de module jobhunting. Bij deze module leert de medewerker welke kanalen hij kan gebruiken voor het vinden van de juiste vacatures. Daarnaast zoeken gespecialiseerde jobhunters tijdens het outplacementtraject naar relevante vacatures in Den Haag.

https://www.outplacementverzekering.nl