Punksquad
Image default
Aanbiedingen

Originele cadeaus voor heren

Loop jij elk jaar weer tegen het probleem aan dat je geen leuk cadeau kunt bedenken voor je beste vriend, partners, vader of broertje? Geen nood, want jij bent zeker niet de enige. Cadeaus voor mannen zijn vaak ook lastiger te bedenken, omdat ze geen hints laten vallen. Ook wil je uiteraard wel origineel blijven en degene verrassen met iets leuks. Gelukkig geven we je in deze blog een aantal originele cadeautips voor mannen waar jij misschien nog niet aan gedacht hebt.

Boxershorts voor heren met een leuke print

Een boxershort is vast en zeker een van de meest originele cadeaus die je kunt geven. Daarnaast is het ook super handig, omdat je er vrijwel zeker van kunt zijn dat je cadeau daadwerkelijk gebruikt zal worden. Bij Underwear District vind je vast en zeker boxershorts die aansluiten bij de wensen van de jarige job. Er zijn bijvoorbeeld diverse merken, kleuren, maten en uitvoeringen verkrijgbaar, zodat je het perfecte ondergoed kunt vinden.

Een gezellig uitje

De meeste mannen houden van actie en adrenaline. In dat geval is het erg leuk een avontuurlijk cadeau te bedenken zoals een quad tour, een skydive/  parachutesprong of een middagje karten. Ben je zelf ook van de partij? Regel dan, dat jullie de activiteit samen kunnen doen en sluit de mooie dag af met een heerlijk diner of een drankje op een terras.

Schrijf een liedje

Beschik jij over een muzikale ader en vind je het fantastisch om songs, ritmes  en deuntjes te componeren? Dan is het heel origineel om een audiofragment te maken voor zijn verjaardag. Als je het zelf lastig vindt om je juist input voor de songtext te vinden, dan kan het slim zijn iemand anders in het plan in te wijden, die diegene goed kent.

Handige tools voor de auto

Vrijwel alle mannen zijn dol op hun auto. Gelukkig zijn er allerlei dingen te vinden om de auto te onderhouden of schoon te maken. Ook voor de (binnenruimte) van de auto zijn LED’s verkrijgbaar of een verlichting voor het dashboard.

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/