Punksquad
Image default
Dienstverlening

Opslagruimte in Barendrecht en omstreken gezocht?

Wanneer je op zoek bent naar een opslagruimte in Barendrecht, Maastricht, Vlissingen, Wognum, Emmen of Amsterdam en alle plaatsen hier tussenin, check je natuurlijk als eerste de website van Opslagmarkt. Met behulp van deze website kun je heel eenvoudig zoeken naar de perfecte opslagruimte. Een opslagruimte volledig passend aan jouw criteria.

Zakelijke opslagruimte in Barendrecht nodig?

Iedere ondernemer behoort te weten dat hij of zij de wettelijke verplichting heeft om de (basis)administratie 7 jaar te bewaren, opslagruimte is dan een pré. Onder de basisadministratie wordt verstaan: grootboeken, debiteuren- en crediteurenadministratie, voorraadadministratie, in- en verkoopadministratie en loonadministratie. Zeven jaar lang bent u dus behoorlijk wat (berg)ruimte op uw kantoor kwijt voor het bewaren van dit soort belangrijke papieren voor de belastingdienst. Voor de administratie die betrekking heeft op onroerend goed is deze termijn zelfs 10 jaar!

Dat is flink wat ruimte die u bespaart wanneer u dit onderbrengt bij een bedrijf dat archiefopslag aanbiedt.

Hoe bereken je de benodigde opslagruimte in Barendrecht voor je archief?

Ja, het berekenen van de benodigde opslagruimte lijkt op het eerste gezicht vrij lastig. Zeker wanneer je meubels wilt opslaan en te maken hebt met redelijk wat ‘loze’ ruimte tussen de verschillende meubels. Maar bij het opslaan van een archief kun je dat best aardig inschatten met een klein hulpmiddeltje. Als je nu weet, dat 1 m2 ongeveer net zo groot is als een pré historische telefooncel, dan weet je alweer iets meer toch? Of je moet van een generatie zijn dat je nog nooit zo’n ding van dichtbij hebt gezien. Om je een klein beeld te geven, zo’n telefooncel daar paste je met moeite met twee volwassenen in. Dus vrij klein zou je denken. Maar vergis je niet op 1 m2 kun je al gauw zo’n 20 verhuisdozen kwijt! Tel je verhuisdozen met daarin je hele administratie en je weet direct hoeveel opslagruimte je in Barendrecht, Maastricht, Vlissingen of waar dan ook nodig hebt.

Overige opslagruimte in Barendrecht nodig?

Ook voor het berekenen van de benodigde opslagruimte in Barendrecht voor je meubels is op basis van de jarenlange ervaring een standaard te geven. Heb je opslagruimte in Barendrecht nodig voor de volledige inhoud van een tweekamer woning, dan kies je een ruimte van ongeveer 5 tot 7 m2. Zo zal je voor het opslaan van de volledige inhoud van een driekamer woning moeten uitkijken naar een opslagruimte in Barendrecht van ongeveer 7 tot 10 m2. Zo kom je toch al een heel eind met je berekening voor voldoende opslagruimte voor je spullen.

Check dus snel opslagmarkt.nl en ontdek welke aanbieder een prima (archief) opslagruimte voor jou te huur heeft.