Punksquad
Image default
Dienstverlening

LDH biedt hulp van A tot Z bij industriele LED verlichting

LED specialist Led Design Holland verzorgt voor veel bedrijven de overstap op led-licht. Zo’n switch houdt meer in dan het inkopen van ledlampen. Het traject begint met een 3D lichtplan en een energiebesparende calculatie. Aan de hand daarvan worden bepaalde lichtbronnen en  armaturen aangeschaft. De huisinstallateurs van LDH hangen de leds vervolgens op. Onderdeel van de service van Led Design Holland is de aanvraag van de EIA 2021, de Energie Investeringsaanvraag van dit jaar. Een paar voorbeelden van firma’s die LDH de afgelopen tijd inschakelden:

– fietsspeciaalzaak Van Esch Tweewielers in Heeswijk-Dinther;

– internationale handels- serviceorganisatie Pon Logistics in Almere;

– logistiek dienstverlener D.J. Middelkoop & Zn in Nieuw-Vennep.

Led Design Holland is gevestigd in Breda. De Noord-Brabantse stad was ooit de hoofdstad van de Baronie van Breda. Het land was in bezit van de heren van Breda. Bij de regeringsvorm baronie is er één machthebber: de baron. In de 15e en 16e eeuw waren er veel baronieën in wat tegenwoordig de Benelux is. De Baronie van Breda is verreweg de bekendste van allemaal. In 1795 werd de Baronie van Breda opgeheven. De tijd van de Bataafse Republiek brak aan. Een leuk feitje: Koning Willem Alexander voert nog steeds de titel Baron van Breda.

Terug naar Led Design Holland, dé lichtexpert in Breda en omstreken. Op www.leddesignholland.nl staat veel informatie over led en begrippen die met led-licht te maken hebben. Een recent artikel gaat over de nadelen van led-tubes. Veel ondernemers denken dat het slim is om de huidige T8- of T5-buizen te vervangen door led-buizen. Qua besparing is dit een goede keuze, maar wat levensduur en lichtkwaliteit betreft helaas niet. Daarbij komt dat Tl-armaturen eigenlijk niet geschikt zijn voor led tubes en dat ombouwen niet mag. De eerdergenoemde EIA 2021 geldt in dit geval dan ook niet en het CE-keurmerk vervalt. Het goede nieuws is dat er uitstekende alternatieven zijn voor de Tl-buis. Led Design Holland noemt onder meer led panelen, TRI proof armaturen en led line refix lichtlijn armaturen.

https://www.leddesignholland.nl