Punksquad
Image default
Internet

FIFA 16 Ultimate Team, coins kopen voor iOS (iPhone, iPad)

 

Via de gratis applicatie genaamd FIFA 16 kun je het voetbalspel met het onderdeel Ultimate Team spelen. In dit onderdeel moet je zelf een club aanmaken en deze vullen met spelers, managers, coaches en items. Deze kun je kopen met FIFA 16 Ultimate Team (FUT) coins, die je kunt krijgen door het spelen van voetbalwedstrijden, het handelen in spelers en het winnen van een bekerfinale. Als je snel coins wilt hebben om Robben, Messi of Ronaldo te kopen, kun je deze ook kopen voor echt geld bij bijvoorbeeld Goldah, Fifaah, FutStore of MMOGA. Ook kun je het saldo van je ITunes account inzetten om points te kopen. Hoe werkt het kopen van coins voor de iPhone en iPad precies?

Ultimate Team van FIFA en coins

Het eerste spel genaamd FIFA International Soccer is uitgekomen in 1992 en valt sindsdien niet meer weg te denken binnen de game industrie. FIFA 16 is het 24ste deel van de voetbalserie als je de management en speciale WK en EK titels niet meetelt. In dit spel start je in seizoen 2014/2016. Na dit seizoen komt traditiegetrouw een nieuw deel van FIFA. In dit geval zal dit FIFA 16 worden dat in het najaar van 2016 uitgebracht zal worden door dezelfde ontwikkelaar. Het populairste deel van het spel is al enkele jaren FIFA Ultimate Team, een online onderdeel van het voetbalspel. Hier moet je met coins, munten of geld een zo goed mogelijk team samenstellen. Deze coins kun je bijvoorbeeld verkrijgen door wedstrijden te winnen binnen divisies of bekers en door het actief handelen op de transfermarkt. Coins kun je ook kopen op internet voor alle consoles. Heb je genoeg munten? Verkoop coins voor FIFA dan aan een website en krijg hier echt geld voor terug.

De gratis iOS app van FIFA 16 Ultimate team

Het spel FIFA 16 kan gratis worden gedownload op geschikte toestellen die beschikken over een recente versie van het besturingssysteem IOS van Apple. Dit zijn bijvoorbeeld toestellen zoals de iPad serie en de iPhone 4 en 5. De app kun je vinden onder de naam FIFA 16 in de AppStore. Ook het spelonderdeel Ultimate team kun je gratis spelen. Al is het wel mogelijk in-game aankopen te doen om snel meer coins te krijgen. Hiervoor moet je wel een iTuneskaart kopen of je saldo opwaarderen van je account bij Apple met een creditcard. De transfermarkt van iOS staat wel volledig los van alle overige besturingssystemen waar je het spel op kunt spelen.

Coins kopen voor iOS besturingssystemen

Als je FIFA 16 Ultimate Team (FUT16) speelt op het besturingssysteem iOS (iPad, iPhone) kun je op twee manieren coins kopen als je geen zin hebt om deze op de normale manier te verdienen.

Manier 1: FIFA-punten

Als je voldoende saldo op je iTunesaccount hebt staan kun je hiermee FIFA-punten voor de iOS kopen. Je kunt je saldo makkelijk opwaarderen met hulp van een giftcard (te koop bij bijvoorbeeld Shell stations, Albert Heijn en C1000) of een creditcard. Met deze punten kun je packs en coins voor Ultimate team kopen. De volgende aankopen kun je doen met je saldo:

  • 300 FIFA-punten€ 2,69
  • 100 FIFA-punten€ 0,89
  • 800 FIFA-punten€ 6,99
  • 500 FIFA-punten€ 4,49
  • 2000 FIFA-punten€ 17,99
  • 1600 FIFA-punten€ 13,99
  • 4000 FIFA-punten€ 35,99
  • 10000 FIFA-punten€ 89,99

Manier 2: Online kopen

De tweede optie is het direct aanschaffen van FIFA Ultimate Team (FUT) Coins via een webwinkel zoals Fifaah en Goldah. Je geeft hier aan hoeveel munten je wilt hebben, rekent af en hebt binnen enkele minuten het betaalde aantal coins in je FIFA 16 account staan. Gemiddeld betaal je ongeveer €5 voor 1 miljoen coins. Zo kun je direct spelers zoals Messi, Ronaldo en Robben kopen.

Gratis FUT coins voor de iPad en iPhone

Er zijn honderden websites en filmpjes op YouTube en Vimeo die gratis coins voor de iOS beloven. Ze beweren aan hack, generator of een money cheat te hebben. Je moet een telefoonnummer achterlaten, een sms bericht naar een specifiek nummer sturen, een prijsvraag of een enquête invullen. Daarna kun je de hack gratis downloaden. Trap hier niet in! Je betaalt namelijk grof geld als je berichten naar deze telefoonnummers stuurt en je komt uiteindelijk bedrogen uit. Er bestaat niet zoiets als ‘Free coins voor FIFA 16 iOS’ of ‘coin generator hack iOS FUT’. Als je besluit om coins te gaan kopen, doe dat dan op een andere manier. Dat is veel voordeliger en je weet van tevoren goed wat je kunt verwachten. Het kopen van munten via webwinkels kan door EA Sports worden bestraft. Je loopt een risico op een time-out of een ban voor FIFA16 Ultimate Team.

https://www.chronique.nl/