Punksquad

Blog

Electronica en Computers

Witgoed reparatie Amsterdam: Wanneer moet u uw apparaten repareren of vervangen?

Witgoed reparatie Amsterdam: Wanneer moet u uw apparaten repareren of vervangen?

Voordat u overweegt om nieuwe te kopen, zijn er tal van apparaatoplossingen die uw wasmachine, droger, koelkast en vaatwasser jarenlang kunnen helpen.

Witgoed reparatie Amsterdam brengt na onderzoek altijd eerlijk advies uit

Hoe kun je bepalen wanneer een apparaat een snelle oplossing nodig heeft versus wanneer het tijd is om met pensioen te gaan? Als u bedenkt of u enkele van uw hardst werkende apparaten – uw wasmachine, droger, koelkast en vaatwasser – wilt repareren of vervangen, vergeet dan niet om rekening te houden met deze twee dingen: hoe lang apparaten blijven en hoe gemiddeld de reparatiekosten van het apparaat zijn.

Hier zijn enkele algemene problemen met het apparaat die gemakkelijk kunnen worden gerepareerd, evenals enkele aanwijzingen dat het tijd is om na te denken over vervanging.

Witgoed reparatie Amsterdam, reparatie en onderhoud voor wasmachines, vaatwassers, wasdrogers en koelkasten

Wasmachine

Er zijn veel gewone wasmachine-problemen die je waarschijnlijk zelf kunt repareren. Enkele van de meest voorkomende reparaties aan de wasmachine zijn de volgende.

Als de watertemperatuur niet goed is, vervangt u de schakelaar voor de temperatuur van de wasmachine.

Als de machine te vol raakt, vervang dan de drukschakelaar op waterniveau.

Als het geluid maakt en trilt, repareer of vervang dan de wasmachine-spinmand.

Als de deur niet kan worden vergrendeld of geopend, vervangt u de vergrendeling van de vuldeur.

Als uw apparaat niet werkt en het is relatief nieuw, controleer dan de garantie. Reparaties kunnen worden gedekt. Als het in de dubbele cijfers past en een aantal kostbare reparaties vereist, is het mogelijk tijd voor vervanging.

Droger

Er zijn ook enkele relatief eenvoudige oplossingen voor uw droger.

Als het loopt en rent maar niet opwarmt en een eeuwigheid nodig heeft om te drogen, is de thermische zekering misschien gebroken en moet deze worden vervangen.

Als het wordt uitgevoerd maar vervolgens snel wordt uitgeschakeld, kan de thermostaat de boosdoener zijn en moet deze worden vervangen.

Als het zo erg schudt dat de was- en droogvellen die u erop bewaart, op de grond vallen, vervang dan de trommelafdichting.

Maar als deze fixes niet werken of de problemen slechter worden – nee, je droger mag niet roken – en je droger is bijna 15 jaar oud, het is waarschijnlijk dat het de kosten niet waard is om te repareren.

Vaatwasser

Als uw vaatwasser halverwege de cyclus stopt, kan het zijn dat de deur niet goed sluit en dat u de deurvergrendeling van de vaatwasser moet vervangen.

Als er water lekt, vervang dan de deurafdichting.

Als uw vaat niet droogt, vervang dan de boven limiet thermostaat.

Als het niet met voldoende water wordt gevuld, vervang dan de waterinlaatklep van de vaatwasser.

Zodra uw vaatwasser problemen begint uw leefruimte binnendringen, bijvoorbeeld als het interieur is gebarsten en de daaropvolgende lekkage uw vloer of aangrenzende kasten beschadigt, is het waarschijnlijk tijd om te vervangen. Als het apparaat bijna tien jaar oud is, moet u ook overwegen een nieuw exemplaar te kopen.

Koelkast

U moet voorkomende problemen met koelkasten kunnen verhelpen, inclusief het volgende.

Als de deur niet goed sluit, vervangt u de deurafdichting.

Als het donker is wanneer u de deur van de koelkast opent, installeer dan een nieuwe gloeilamp.

Voor ingewikkeldere problemen, zoals een lek, zal de ijsmachine niet werken, is er geen water in de dispenser of een koelkast die niet goed afkoelt. U kunt de experts inschakelen en een reparatieservice voor de koelkast plannen. En dan moet je ook rekening houden met leeftijd; als het meer dan 13 jaar oud is, is het misschien tijd om nieuw te kopen.

Dit zijn enkele van de meest voorkomende doe-het-zelf reparaties.

Voor alle problemen met uw witgoed belt u met witgoed reparatie Amstelveen.

https://witgoed-reparatie.net

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén