Punksquad
Image default
Relatie

Stap voor stap door het proces van dating voor senioren

Veel datingsites richten zich op jongeren en daarom voel jij je als 50-plusser waarschijnlijk daar niet op je gemak. Het is dan moeilijk om iemand te vinden van jouw leeftijdsgroep en áls die er is, dan moet het ook nog maar een match zijn. Om het proces wat eenvoudiger te maken, is er dating voor senioren. 50 Plus Match heeft een datingsite opgericht waar je alleen een profiel op mag maken als je senior bent. De datingsite is er voor iedereen die op zoek is naar een partner. Deze datingsite is niet moeilijk in gebruik, ook niet wanneer je niet veel gebruik maakt van het internet. Hier lees je stap voor stap hoe het werkt.

Maak een profiel aan

De allereerste stap in een datingsproces voor senioren is natuurlijk jouzelf kenbaar maken voor alle singles die op zoek zijn naar iemand. Je maakt een profiel aan bij 50 Plus Match en jouw dating voor senioren kan beginnen! Je vult gegevens van jezelf in, vertelt een stukje over jezelf, jouw interesses en hobby’s en voegt een leuke foto van jezelf toe. Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

Zoek iemand die bij jou past

Iemand in dezelfde leeftijdscategorie vinden is bij deze expert niet moeilijk, maar iemand vinden die precies bij jou past lijkt ingewikkelder. Gelukkig bestaat er het zoekprofiel. Hierbij geef je precies aan wat jij wilt vinden en hoef je niet hele bladen met profielen te zien. Je ziet enkel de mensen die aansluiten bij jouw zoekprofiel. Hierdoor is dating voor senioren een stuk eenvoudiger en is het makkelijker een match te vinden.

Stuur een bericht

Als er iemand tussen zit die jouw interesse heeft gewekt, dan kun je hem of haar een berichtje sturen en gaan chatten. Je hoeft hierbij geen persoonlijke gegevens te verstrekken zoals een telefoonnummer. Dankzij deze handige chat-tool van 50 Plus Match leer je elkaar beter kennen en als je het aandurft, kun je er zelfs voor kiezen om te gaan videobellen. Dan is het zelfs mogelijk om met elkaar te praten!

Spreek wat af

Is diegene helemaal wat jij zoekt en wil je graag kijken of het ook echt klikt? Spreek dan met diegene af om iets te gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan een terrasje pakken of misschien draait er wel een leuke seniorenfilm. Als het echt klikt, kan het zomaar zijn dat jij de serieuze relatie te pakken hebt en jij het geluk hebt gevonden door dating voor senioren!

https://www.50plusmatch.nl/